Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Shopping City Sibiu dă start campaniei “Îmbracă-i în fapte bune!”, dedicată copiilor din Satul SOS Cisnădie

Shopping City Sibiu dă start campaniei “Îmbracă-i în fapte bune!”, dedicată copiilor din Satul SOS Cisnădie

La început de toamnă, clienții Shopping City Sibiu au ocazia de a aduce zâmbetele pe chipurile copiilor susținuți de Asociația SOS Satele Copiilor, în cadrul campaniei “Îmbracă-i în fapte bune”. Până pe 30 septembrie, vizitatorii vor putea cumpăra hăinuțe și încălțăminte pentru copii din magazinele Shopping City Sibiu, pe care le pot dona la Căsuța Faptelor Bune, special amenjată în zona Info Point. Toate produsele vor ajunge la copiii din Casa SOS Cisnădie, care se vor putea bucura de începerea anului școlar în haine noi. Mai mult, clienții pot afla mai multe despre poveștile copiilor pe care îi ajută, direct la standurile din magazinele partenere ale campaniei - C&A, Smyk, Noriel, Humanic, Decathlon și DeFacto.

Oricine se poate implica în campanie, urmând doar câțiva pași simpli. Vizitatorii pot cumpăra hăinuțe și încălțăminte pentru copii și adolescenți din magazinele partenere, până pe 30 septembrie. Produsele sunt colectate la Info Point, în Căsuța Faptelor Bune, pe toată durata campaniei. Pentru că un gest mic – donarea de articole vestimentare – înseamnă enorm pentru copii, Shopping City Sibiu susține și recompensează faptele bune și grija pentru ceilalți. Drept recunoștință, participanții la campanie vor primi un magnet artizanal, desenat chiar de copiii din Casa SOS Cisnădie.

SOS Satul Copiilor Cisnădie acoperă nevoile copiilor lipsiți temporar sau definitiv de ocrotirea părinților prin asigurarea de găzduire, îngrijire, educație formală și informală, sprijin emoțional și consiliere, până la atingerea majoratului. Cu toate acestea, pentru a putea reveni în fiecare toamnă la școală, copiii au nevoie de susținere din partea comunității, iar Shopping City Sibiu se implică activ în facilitarea acestui sprijin.

Toți vizitatorii Shopping City Sibiu sunt invitați să participe la campanie și să aducă o mică bucurie copiilor din Cisnădie, în apropierea noului an școlar!

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați

și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor. 

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1900

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus