Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Raluca Turcan prezentă la Festivalul Brânzei și al Țuicii: „Veniți în Mărginimea Sibiului”

Raluca Turcan prezentă la Festivalul Brânzei și al Țuicii: „Veniți în Mărginimea Sibiului”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a publicat ieri după-masa o galerie foto pe pagina oficială de Facebook, lăudând Rășinariul și evenimentele organizate aici. Pozele au fost făcute în aceeași zi, la Festivalul Brânzei și al Țuicii, la care Turcan îi îndeamnă pe urmăritorii ei să meargă.

„M-am aflat astăzi printre mulții prieteni ai Rășinariului prezenți pe Valea Ștezii la întâlnirea cu folclorul și gastronomia locale. Primarul Bucur Bogdan, un om pentru care această comunitate înseamnă totul și căreia i s-a dedicat mereu și fără rețineri, a pregătit un program deosebit, de-a lungul a două zile – astăzi și mâine. Am petrecut câteva ore alături de rășinăreni, de oameni care ocupă un loc special în sufetul meu, și m-am reîntâlnit cu gusturi de care mi-a fost foarte dor”, relatează aceasta.

Raluca Turcan mai spune, în aceeași postare, că localitatea condusă de Bogdan Bucur își păstrează tradițiile cu mândrie și îi îndeamnă pe internauți să viziteze Rășinariul astăzi, în cea de-a doua zi de festival. „Rășinariul își păstrează și promovează tradițiile, obiceiurile și trecutul cu mândrie și respect, cu ambiția de a arăta lumii nu doar ce comunitate extraordinară este azi, ci și care-i sunt rădăcinile de ieri. (...) Vă îndemn, dacă nu ați ajuns astăzi, să veniți mâine în Mărginimea Sibiului, la Rășinari. Dumnezeu a creat aici locuri și a ocrotit oameni ca să ne bucure sufletele!”

Citiți mai multe despre Festivalul Brânzei și al Țuicii AICI.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Nelu

Acum 1 lună

Ce caută Răzvan Marcu în anturajul ministrei? Dânsa știe că acesta e dator cu diferite sume de bani la cetățeni sibieni?
Raspunde

Branza de Sibiu

Acum 1 lună

Ce caura RM? ! Linge blide ! Sau vaneaza fonduri
Raspunde

Marioara

Acum 1 lună

Cred ca rasinarenilor le-a stat bulzul in gat cand au vazut-o pe dna minustru!
Raspunde

Sparrow, Jack Sparrow

Acum 1 lună

Banii ! Asta ii interesează pe toti !
Raspunde

Liberal neidiot

Acum 1 lună

Oare nu i-ar sta mai bine acestei tute jalnice, la festivalul branzei si tuicii de la ea, din Botosani??? Ce rusine de parlamentar de Sibiu!!!
Raspunde

Con Sumator

Acum 1 lună

A venit ea tocmai din Botoxani la Rășinari ? A făcut un drum destul de lung, dar poate că a meritat.
Raspunde

Ion

Acum 1 lună

Ce rușine pt. Sibiu cu așa aleși ! Dna asta închipuită tare, mai bine și-ar vizita plaiurile natale și pe noi, n-ar lăsa . Deocamdată mie îmi e rușine când spune că e votată de sibieni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus