Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Medicul Daniel Chelcea este singurul candidat pentru funcția de manager al Spitalului Județean: „Mă bucur că sunt singur”

Medicul Daniel Chelcea este singurul candidat pentru funcția de manager al Spitalului Județean: „Mă bucur că sunt singur”

Actualul director interimar al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, col. dr. Daniel Chelcea este singurul candidat pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu. Astăzi a fost termenul limită de depunere al dosarelor, iar cel al lui Chelcea a fost singurul depus. Medicul a declarat public la jumătatea lunii august că a intrat în concursul pentru a conduce Spitalul Județean.

Astăzi, 31 august, ora 15.00, a fost termenul limită de depunere al dosarelor pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Potrivit reprezentanților spitalului o singură persoană și-a depus dosarul. Este vorba despre dr. Daniel Chelcea. 

Acesta spune că se bucură că este singurul candidat și că se pregătește pentru examenul ce va urma. De asemenea, col. dr. Daniel Chelcea precizează că în urmă cu două săptămâni a trimis către ministrul apărării o cerere pentru trecerea în rezervă. 

„Nu am nicio problemă cu concurența, dar evident că mă bucur că sunt singur. Urmează susținerea examenului în data de 15 septembrie. În urmă cu două săptămâni am făcut o solicitare către ministrul apărării pentru trecerea în rezervă”, a declarat pentru Turnul Sfatului medicul Daniel Chelcea.

Concursul continuă cu verificarea dosarelor și afișarea rezultatelor în 2 septembrie, urmând ca în 8 septembrie, dacă dosarul va fi admis, să fie publicat de către comisia de concurs a proiectului de management. Între 10 și 14 septembrie orice persoană interesată îi poate pune întrebări candidatului prin e-mail, iar în 15 septembrie are loc susținerea proiectului de management. În data de 16 se vor afișa rezultatele, iar în 21 septembrie sibienii vor afla dacă Spitalul Județean are sau nu un nou manager.

Colonel dr. Daniel Chelcea a fost detașat la conducerea DSP la jumătatea lunii noiembrie 2020 și a rămas în funcție până astăzi. Detașarea s-a efectuat după ce fostul director, Gabriel Budescu a demisionat. În acel moment, rata de infectare cu virusul SARS CoV-2, în municipiul Sibiu era de 13,65 la mia de locuitori, iar incidența cumulată la nivelul județului Sibiu era de 9,01/1000 de locuitori în ultimele 14 zile.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus