Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion. Lucian Bode, numit ministru interimar al Justiției

Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion. Lucian Bode, numit ministru interimar al Justiției

Președintele României a semnat joi, 2 septembrie, revocarea din funcție a ministrului Justiției, Stelian Ion, precum și decretul de desemnare a lui Nicolae Bode în funcția de ministru interimar al Justiției, anunță Administrația Prezidențială.

Premierul Florin Cîţu a decis, miercuri, revocarea din funcţie a lui Stelian Ion.

"Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de ministru al Justiţiei a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu, desfiinţarea Secţiei Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată", a afirmat Cîţu, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Daca-i dai lui Bode o foaie de hirtie si un pix nu-i in stare sa-si scrie demisia fara greseli gramaticale.Jalnic!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus