Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Amenzi de 28 de mii de lei pentru fuga din carantină

Amenzi de 28 de mii de lei pentru fuga din carantină

Șapte sibieni au fost amendați în ultimele 24 de ore pentru că nu respectat măsura de carantină și au părăsit domiciliul. În total, aceștia au fost amendați cu aproape 28 de mii de lei, la această sumă adăugându-se și o amendă pentru lipsa măștii de protecție, anunță Instituția Prefectului.

Pentru nerespectarea măsurii carantinei, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 de lei unui bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în orașul Agnita, iar polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au sancționat doi localnici, în vârstă de 28, respectiv 69 de ani, cu amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare.

De asemenea, tot pentru nerespectarea măsurii carantinei, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au sancționat contravențional patru locuitori din Turnu Roșu. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani și o femeie în vârstă de 36 de ani, soț- soție, sancționați cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, un minor în vârstă de 17 ani, sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, respectiv un tânăr în vârstă de 25 de ani, sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Toate persoanele sunt revenite din străinătate.

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au continuat acțiunile de verificare în contextul stării de alertă. 346 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 27 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 142 de mijloace de transport, din care 4 mijloace de transport în comun.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1544

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus