Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Elisabeta Lipă și campionii la canotaj vâslesc la Astra Film Festival. „De data aceasta, nu pentru a câștiga un concurs, ci pentru a vedea un film”

Elisabeta Lipă și campionii la canotaj vâslesc la Astra Film Festival. „De data aceasta, nu pentru a câștiga un concurs, ci pentru a vedea un film”

Elisabeta Lipă și campionii la canotaj, proaspăt medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vor fi prezenți joi, 9 septembrie, la Astra Film Festival, la proiecțiile speciale în cadrul cărora spectatorii pot vedea, din bărci care plutesc pe lac, filme pe un ecran uriaș amplasat între mori de vânt.

Organizatorii Astra Film Festival anunță că Elisabeta Lipă și canotorii vor ajunge la ora 20 la Muzeul Astra. „De data aceasta, nu pentru a câștiga un concurs, ci pentru a vedea un film”.

Primul eveniment din cadrul programului special Bărcile de Salvare a început marți seară, când publicul s-a îmbarcat în bărci și hidrobiciclete pe muzica celor de la Zece prăjini, instalați pe bacul plutitor. Atât cei din bărci, cât și spectatorii care au luat loc pe băncile instalate pe uscat, la Casa Podarului, au avut prilejul să vadă documentarul-investigație „Genocidul stejarilor seculari”, realizat de Alex Nedea și David Muntean.

Festivalul Astra Film Sibiu, ajuns la cea de a 28-a ediție, prezintă 200 de evenimente cinematografice care pot fi urmărite în aer liber, în săli de cinema și online. AFF Online prezintă 43 de titluri din selecția oficială, care vor putea fi vizionate online, de oriunde din România, începând cu a doua zi după ce acestea au fost proiectate și până în data de 19 septembrie, ora 23:59.

Programul complet al festivalului: https://www.astrafilm.ro/ro/program-orar?date=5.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus