Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Explozie de cazuri în ultimele două zile: De cinci ori mai multe decât în toată luna iulie

Explozie de cazuri în ultimele două zile: De cinci ori mai multe decât în toată luna iulie

95 de cazuri noi s-au identificat în județ, în ultimele 48 de ore, cifră care depășește de 4,75 ori numărul total de cazuri din întreaga lună iulie, conform datelor centralizate de Turnul Sfatului de la începutul pandemiei. În iulie s-au identificat 20 de cazuri din 13.629 de cazuri, iar în ultimele două zile s-au descoperit 95 de teste pozitive din 1189 de teste efectuate.

Explozia de cazuri noi se vede și în spitalele Covid. Sunt 14 persoane în terapie intensivă, număr record din 24 iunie, atunci când erau internați în secțiile ATI Covid 17 persoane. Sunt astăzi spitalizate 97 de persoane, cel mai mare număr din 25 iunie, atunci când erau ocupate 107 paturi. Ca număr de cazuri noi într-o zi, astăzi sunt 54, ultima dată când a fost un număr mai mare fiind în 27 aprilie.

 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 27.103 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21.660 de persoane, iar 1084 persoane au decedat din rândul celor confirmate pozitiv.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 901 persoane aflate în carantină și un număr de 205 persoane în izolare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ionuț

Acum 2 ani

Din nou aceleași date false. Făcute din pix. S-a răcit temperatura 2 3 grade și hai sa-i dăm cu covidu iar. Orice tuse,orice răceală că am uitat să închidem geamul seara,gata tată, e coivid varianta nu știu care,valul 50. La mijlocul lui august erau Full plajele și terasele la mare și niciun coivid, la sfârșitul lui august full terasele, full plajele etc, gata direct coivid, au crescut cazurile de 5 - 10 ori. Voi ca presă nu ar trebui să mai promovati ce vine pe linie de partid, autorități pentru ca se presupune că sunteți echidistanti și nu aserviți unei cauze sau grupuri de interese. Nu mai prezentați date decât atunci când le verificati direct, fizic. Ce vi se servește de la cap se impute.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus