Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Subprefectul USR PLUS, Laurențiu Theodoru, eliberat de funcție de guvern

Subprefectul USR PLUS, Laurențiu Theodoru, eliberat de funcție de guvern

14 prefecți și 28 de subprefecți au fost eliberați din funcție astăzi, în ședință de guvern. Printre ei se află și subprefectul Sibiului, Laurențiu Theodoru.

Destituirile au fost luate în contextul crizei politice și după ce miniștrii USR PLUS și-au înaintat demisiile din funcție. Secretarii de stat, prefecții și subprefecții partidului nu au demisionat, așteptând să fie destituiți. ”Nu, nu ne vom da demisia. Deocamdată alte comentarii nu pot să fac decât că suntem în coaliție, în cadrul programului de guvernare și al acordului de coaliție. Asta există. Faptul că colegii mei și-au dat demisia, vicepremierul Dan Barna și cei cinci miniștri alături de ministrul destituit, faptul că s-au retras din guvern, este in cauza premierului Florin Cîțu”, a explicat marți, subprefectul Laurențiu Theodoru. ”Este doar o problemă care se discută la nivel național. Toți ceilalți colegi care sunt în administrație își văd în continuare de treabă pentru că noi am fost numiți aici pe bază de contrat, al unui program de coaliție pe care îl aplicăm. Așa cum am fost numiți prin hotărâre de guvern, putem fi și destituiți prin hotărâre de guvern”, a completat el în urmă cu două zile.

Prefecți USR PLUS au fost în județele Argeș, Bacău, Brăila, Buzău, Galați, Gorj, Harghita, Ialomița, Maramureș, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui și în municipiul București. Subprefecții USR PLUS din județele Alba, Arad, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Caraș Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman și Vâlcea.

  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Ada Abrudean

Acum 1 an

Ati fi vrut sa fiti, vorba aia, " si cu... in ...si cu sufletu'n rai". Nu v-a reusit.
Raspunde

Teo

Acum 1 an

Laurentiule, ai pierdut ciolanul!
Raspunde

USR

Acum 1 an

Cum e sa fii in locul lui acum, a galopat dupa orice functie posibila in partid si in afara lui si dupa cateva luni a devenit somer. Nu mai e nici consilier, nici subprefect. Karma is a bitch.
Raspunde

Patri

Acum 1 an

platit din banii nostrii
Raspunde

Rammstein

Acum 1 an

Să vă angajeze dna Carmen la școală!!..cică au nevoie de manechini pentru laboratorul de cultură și educație transcendentală!!..se câștigă bine ,vaucere, prime, mese festive, transport gratuit,..dar e in mic inconvenient..trebuie să stai cu dinînaintea goală...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus