Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
11°C

Femeie rănită de un biciclist care se deplasa pe trotuar, pe Mihai Viteazu

Femeie rănită de un biciclist care se deplasa pe trotuar, pe Mihai Viteazu

O femeie în vârstă de 84 de ani a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost lovită de un biciclist care se deplasa pe trotuar. Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Mihai Viteazu.

Biciclistul este un bărbat de 65 de ani din județul Hunedoara. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj tip C al Ambulanței Sibiu, care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe. În urma accidentului, femeia a prezentat un traumatism cranio-cerebral acut închis și un traumatism de umăr, anunță Genu Scridon, purtător de cuvânt al SAJ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Un sibian

Acum 2 ani

sunt tot mai multi CRETINI din astia!!!
Raspunde

Mihaly

Acum 2 ani

Pai daca dancila de sibiu îi indemna sa mearga cati mai multi cu bicicleta si trotineta...
Raspunde

Mama lor de piste

Acum 2 ani

Cand vor fi amendati biciclistii si trotinetistii care merg pe trotuar ? Mersul pe trotuar sau pe Nicolae Balcescu e sport extrem , la fiecare secunda te astepti sa intre in tine un habarnist . Lucrul acesta nu e normal.
Raspunde

Calin

Acum 2 ani

Care piste? Pistele pot fi folosite doar de cei foarte experimentati pe bicicleta.
Raspunde

Tata nu?

Acum 2 ani

mama lor... https://www.google.ro/maps/@45.7893423,24.173481,3a,25.7y,144.59h,84.94t/data=!3m6!1e1!3m4!1sGszh1h74NYkQlH85NOWskg!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

Raspunde

Eddy Merckx

Acum 2 ani

Pe de altă parte, pistele de biciclete sunt ocupate de mașini, fără ca nimeni să ia vreo măsură. Pe Mihai Viteazu de multe ori sunt parcate mașini, deci situația e cam delicată:dacă ocolești pista, ai mari șanse să fii izbit de o mașină ce vine din spate.
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

Oare câte accidente trebuie sa se mai producă ca să nu li se mai permită bicicliștilor și, mai nou trotinetistilor sa meargă pe trotuar? De ce nu sunt amendați pentru ca legislație exista? Pietonii pe unde mai pot merge? Poate ar fi cazul sa faceți piste pentru pietoni, eventual pe mijlocul străzii pentru ca trotuarele au ajuns parcări pentru mașini, piste de biciclete și trotinete.
Raspunde

Carcotasul

Acum 2 ani

Trebuie sa te feresti de trotinetisti! Unii sunt atat de berbeci incat nici nu stiu cum se pune frana... Da-s mandri ca merg pe Lime... Si stau trotinetele aruncate pe unde apuca... Unde s-au c....t, acolo l-au lasat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus