Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Fostul președinte al Asociației Județene de Turism Sibiu a decedat la 47 de ani. ”Medicul i-a recomandat să nu se vaccineze”

Fostul președinte al Asociației Județene de Turism Sibiu a decedat la 47 de ani. ”Medicul i-a recomandat să nu se vaccineze”

Președintele Asociației Județene de Turism în perioada în care Sibiul a deținut titulatura de Capitală Culturală Europeană, Csaba Gyarmati, a decedat în noaptea de luni spre marți, la Spitalul Județean Sibiu. Decesul său a survenit după îmbolnăvirea de Covid-19.

”Durerea și revolta sunt mari. Tu nu voiai să «te odihnești în pace». Erai tânăr, jovial, cu familie împlinită, cu planuri multe și faine, cu toată viața înainte... Să-ți fie călătoria lină, suflet fain - nu vei fi singur, te vom urma și noi, cândva, pe rând”, a scris Adela Dadu, managerul Transylvania Tour Guide pe pagina sa de Facebook, despre decesul lui Csaba Gyarmati.

El a fost președinte al Asociației Județene de Turism în perioada mai 2007 – aprilie 2008, fiind unul din actorii importanți în derularea anului cultural 2007. A administrat mai multe unități turistice din Sibiu, în ultimii ani specializându-se în consultanță pentru industria turistică.

Apropiații povestesc despre cum infecția cu Covid-19 a fost descoperită, în familie, după testele efectuate pentru plecarea într-un concediu. Fostul președinte al AJT Sibiu a fost diagnosticat și el cu Covid-19 câteva zile mai târziu, după care a fost internat. Starea lui de sănătate s-a agravat, mai apoi. ”Nu era vaccinat împotriva Covid-19. Medicul i-a spus să nu se vaccineze, deoarece avea și tromboză. Dramatică situație”, descriu apropiații lui Csaba Gyarmati.

Sursa foto: Facebook / Csaba Gyarmati

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

31 comentarii

Kukuruku

Acum 2 ani

deci oricum o dai, avea o comorbiditate care i-a amplificat covidul si care ii dadea un potential ridicat de efect advers daca se vaccina. urata situatie, aveti grija preventiv de sanatatea voastra ! Dunnezeu sa-l ierte!
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Cunosc oameni (apropiati) cu tromboza dar care s-au vaccinat, nicio reacție, nicio problema de niciun fel. Din păcate in momentul acesta suntem in situatia de a alege dintre 2 rele. Nu poți altfel. Si a te vaccina, alegi raul cel mai mic, de departe asta. Te vaccinezi, poti face covid, poti transmite, dar ai sanse fff mici sa mai ajungi la spital/ati, unde e nasol de tot. Persoana in cauza, nu o cunosc, dar avea varianta sa se vaccineze cu pfizer si nu cu astrazeneca, persoane care au trombofilie si nu stiu asta sunt ff multe, in special femei (aproximativ 1 din 5 femei are trombofilie si nu va afla toata viata ei). Nu stiu si nu afla niciodată, asta se descoperă pe baza unor analize scumpe, așadar pe planeta multi oameni au trombofilie (si deci in sange se pot forma tromboze) si dintre acestia ff multi s-au vaccinat. Acum cat s-a luat dupa medici si cat s-a luat dupa influentele anti-vaccinare covid din jurul nostru, asta nu stim. Pacat insa ca s-a ajuns aici si a plecat dintre noi la 47 ani. Dumnezeu sa-l odihnească si sa le dea putere celor din familie si apropiați! Oameni buni, faceti vaccinul ala ca riscul e mare, atat in lunile ce vin cat si in anii ce vin. N-am absolut nicio pb cu cei care decid sa nu isi faca un vaccin anticovid, însă e păcat ca se risca gratuit, iar pt unii din păcate riscul e fatal, e absolut halucinant sa crezi ce cred multi: eu nu ma vaccinez ca am organismul tare, eu nu fac covid si mie nu mi se întâmplă nimic daca cumva fac.. Absolut halucinant....
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

@Sibian In cazul in care inca nu ai înțeles: fiecare face ce crede de cuviință cu persoana lui, stop. Fiecare s e vaccineaza pentru el si nu pentru altii. Si vaccinatii transmit. Si vaccinatii ajung la spital. Si vaccinatii ajung la ATI. Si vaccinatii mai mor. Vaccinul nu e singura soluție. Va rog mai cititi si mai ascultati somitati din lumea medicala nevamduta. Personal sunt pro vaccinare insa acest asa zis vaccin este defapt un preparat genetic experimental. Asta e realitatea. Si da, nu imunizeaza doar protejeaza.....si nu pe toti. Asa ca va rog incetati cu rostogolirea acestei minciuni a vaccinului covid. Pina va aparea un vaccin clasic vom beneficia in continuare din "bunatatea" marilor companii farmaceutice ( care au declarat profit de miliarde pe acest sector) de acest ser miraculos. Se vede in tarile foarte vaccinate cum sta treaba. Si adevarul nu a iesit inca la suprafață. Ginditi pentru voi si nu pasati sa gandeasca altcineva in locul vostru. Sănătate.
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Ca sa revin: domnule Deleanu, acest articol se bazează pe un mesaj pus pe Facebook de un apropiat si pe niste pareri date de cunoscuti? Altceva mai solid nu aveti? Sau astea sunt doar pretexte pentru a promova vaccinarea cu persuasiune. De ce se precizează de fiecare data in urma decesului unui pacient va nu era vaccinat? DDe ce conteaza acest lucru?
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 ani

pai nu e "halucinant" (v-ati molipsit de la stiri cu termenul asta idiot), statistic sansele sunt foarte mari sa nu patesti nimic daca faci covid. Asta inca per total populatie, la cei sanatosi si tineri sunt minuscule sansele sa fie mai mult decat o raceala. Uitati-va pe statistici, sunt negru pe alb. Nr de tineri (sub 40 de ani) fara comorbiditati cunoscute care au murit in Romania se masoara doar cu zecile. Din 35000 de morti. sub 100 de oameni din sute de mii care s-au infectat. deci practic vaccinul nu face nici o diferenta la grupa asta de varsta, sansele de efecte secundare grave sunt probabil mai mari decat de covid grav. Dar dupa aia sansele de covid grav si deces cresc, probabil nu din cauza varstei in sine ci pt ca cu cat esti mai batran cu atat ai sanse mai mari sa ai comorbiditati. Peste 45-50 de ani cu greu as sta pe ganduri daca sa ma vaccinez.
Raspunde

Unsibian

Acum 2 ani

Tot statistic au murit milioane de oameni în lumea asta de când a început pandemia. Daca nu este "că de ce nu este" daca este " că de ce este, sigur au ăștia ceva de ascuns" tipic la noi. Sunt alte nșpe boli care nu au tratament până acum și alea sunt ținute sub control prin vaccinare în masă. Sub 40 de ani statistic nu plătești aproape nimic. Ok, dar tot statistic mor și persoane sub 40 sub 30 sub 20 de ani, te riști să tragi "paiul scurt" tu sau cineva din familia ta, copil nevastă, părinte etc. sau din cercul de cunoscuți, pe baza unor presupuneri fără valoare științifică? Vaccinuri există pe piață de aprox 100 de ani și până acum n-a avut nimeni păr pe limbă sau doua perechi de 00 crescute, ba din contră speranța de viață a crescut continuu tocmai datorită avansului în medicină pe toate planurile inclusiv cel al vaccinurilor.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 2 ani

Încetează cu tâmpeniile astea. Înțelegem că-ți iei bani la postări din template-uri, da mai ho! Vaccinează-te, sau pățești ca subiectul articolului
Raspunde

Aci Duțu

Acum 2 ani

Pentru că aproape mor numai nevaccinați, șoșoacăre prost!
Raspunde

AndreiD

Acum 2 ani

Acidutule, USR-ica, pe tine, din greseala te-au injectat astia in fund. Nu stiau saracii ca este "organul" cu care gandesti matale. Cat de prost gandeai inainte de injectare, dar acum bati record dupa record. Pentru tine, nu mai este scapare. Sa fii sanatos, ca prost esti destul.
Raspunde

Superman.Batman

Acum 2 ani

Bunul Dumnezeu, Fecioara Maria si Sfantul Duh sa fie alături de tine ! Amin
Raspunde

Pfc

Acum 2 ani

Aveti mare dreptate domnu de la Sibiu orasul varuit de Iohanis
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Woke

Acum 2 ani

Aflati cine e medicul sau dati numele. Sa ramana fara licenta de a practica medicina. Tocmai pentru conditia lui trebuia sa se vaccineze.
Raspunde

AndreiD

Acum 2 ani

Doamne fereste! Mai oameni buni, astia din presa SUNT PLATITI de guWern sa faca reclama la vaccin. Mass-media este aproape in totalitate VANDUTA. Nu vedeti ca dezinformeaza? Nu vedeti ca cenzureaza informatiile care nu sunt pe linia vaccinarii si a isterizarii populatiei? Chia nu pricepeti ca are loc cea mai mare campanie de propaganda la nivel mondial care se bazeaza pe temerile omului? Fiecaruia ii este teama de boala, de moarte si aceste frici sunt exploatate de nenorocitii astia care fac zeci si sute de miliarde pe spatele vostru fara a va oferi nimica bun in schimb. Nu vedeti ca in loc sa promovede TRATAMENT pentru aceasta boala, ei cenzureaza orice informatie cu privire la tratamente? Pentru ca exista tratamente, medicamente care functioneaza. Sunt o gramada de doctori care au tratat mii de cazuri de covid, multe chiar si in stare grava. Nu va intrebati pentru ce sunt scoase sau interzise medicamente care pana acum erau comune? Vreti sa va vaccinati ca sa va protejati, dar nu primiti nici vaccin nici protectie. Primiti un tratament genetic experimental care nu are nimic de-a face cu covidul. Cazurile astea luate de pe feisbuc de ziaristi parliti de mana a saptea, pentru a isteriza lumea sunt petarde. Sunt pentru a speria lumea. Nu mai credeti orice gogoasa. Nici "conducatorii" de doi bani nici "ziaristii" de o juma' de banut nu au in vedere sanatatea populatiei. Au in vedere contul din banca si banii din buzunar. Sa vedem daca cenzureaza mesajul cum fac de obicei progresistii, invatati de la tatucii lor comunistii.
Raspunde

Xxx

Acum 2 ani

Si ar trebui tu sa ii iei locul nu???
Raspunde

Adasda

Acum 2 ani

Voi habar nu aveti de nimic, nu stiti cum va cheama cu buletinul in mana, dar cereti dreptate dupa niste barfe.
Raspunde

Ina

Acum 2 ani

Daca mamei mele i-ar fi recomandat doctorul sa nu se vaccineze (Pfizer...) acum ar mai fi fost in viata! Greu mai gasesti un doctor care sa si gandeasca, nu doar sa aplice robotic ce a retinut din manuale sau ce i s-a impus "de sus". Si nu, nu sunt antivaccinista, doar contra vaccinarii "la norma", pe banda rulanta.
Raspunde

Claradi

Acum 2 ani

Sibian SB, ai dreptate mulți spun ca mi-e nu mi se întâmplă, mă protejez, ai de ales te vaccinez faci o forma mai ușoară, sau nu și ,,te duci,, că și personajul din articol!!! Dar fiecare face cum crede....
Raspunde

Brasovean BV

Acum 2 ani

Tu care ciresti te rog inainte sa iei o decizie,pune-ti niste intrebari simple : de unde stie medicul meu de familie ceva, orice despre vaccin ? Cum sa ma incred intr-un medic care la majoritatea consultatiilor imi da antibiotic fara vreo analiza care sa impuna o cura de antibiotice? Te duci cu copilul de 1 an la medic si iti spune : "nu e chiar de Augmentin o sa ii dau Sumetrolim" ,binenteles totul in 3 min si fara vreo analiza . Cu stetoscopul sau magic recunoaste virusii si bacteriile . EL STIE. Pentru medicul care se simte cu musca pe caciula am un mesaj : scoala ta este 100% vacanta mea.
Raspunde

Xxx

Acum 2 ani

Sunteti ultima speta de ziaristi, ati mutat discutia de la o drama la faptul ca medicii specialisti au dat o recomandare. Data viitoare ar trebui toti sa asculte de medicii TS Asta e halucinant domnule Sibian
Raspunde

Andrei

Acum 2 ani

Doar AZ are microtromboze ca efect secundar rar . Trebuia vaccinat cu vaccin mRNA si supravegheat. Boala e necrutatoare
Raspunde

Xxx

Acum 2 ani

alt medic
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Valentin

Acum 2 ani

Medic idiot in UE se recomanda vaccinarea si in caz de tromboza pe baza de risc. Riscul e mai mare daca nu se vaccineaza ..... patriotii
Raspunde

AndreiD

Acum 2 ani

Ce destept esti tu. Stii tu care este riscul altuia daca se vaccineaza si daca nu? Cum l-ai calculat fratica? Ai vreo formula sau ti-a spus "specialistul" Gheorghita? Toti politrucii fac pe desteptii pe viata altor oameni. Cine isi asuma acest risc, fraierul pamanului? Tu? Ca Pfizer nu si-l asuma. Nici Moderna, si nici un alt producator de "vaccinuri" nu isi asuma nici un risc, nici o responsabilitate. Si inca ceva...stii tu de ce a murit saracul om? A murit CU covid sau DE covid? Ca oameni au tot murit si or sa mai moara, si cu vaccin si fara. De unde stii ca nu a fost lasat sa moara in spital, fara tratament adecvat, intubat si lasat la moara la ATI de criminalii care au mai omorat mii de oameni in felul asta? Stirea asta este o petarda, o fumigena pentru a isteriza lumea. Toate tarile unde s-au vaccinat in masa ca oile au acum cazurile cele mai multe si o gramada de morti VACCINATI. Mai lasati propaganda asta ticaloasa.
Raspunde

AndreiD

Acum 2 ani

Studiul israelian prezent, intitulat „Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity: reinfections versus breakthrough infections” („Compararea imunității naturale la SARS-CoV-2 cu imunitatea indusă de vaccin: reinfectări versus infectări post-vaccinare”), a analizat fișele medicale a zeci de mii de persoane în perioada 1 iunie-14 august 2021, fiind în prezent cel mai amplu studiu observațional din lumea reală realizat până la această dată pe tema imunității la coronavirus, atât în ceea ce privește persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate. Studiul a constatat că persoanele „complet vaccinate” au o probabilitate de 27 de ori mai mare de a fi infectate și de a dezvolta simptomele COVID-19 decât persoanele nevaccinate, cu imunitate naturală. De asemenea, studiul a constatat că persoanele „complet vaccinate” prezintă un risc de 8 ori mai mare de a fi spitalizate din cauza unei infecții post-vaccinare. „Este un exemplu clasic despre cum imunitatea naturală este într-adevăr mai bună decât vaccinarea”, a declarat Charlotte Thålin, medic și cercetător imunolog la Spitalul Danderyd și la Institutul Karolinska. „Din câte știu eu, este prima dată când acest lucru a fost demonstrat cu adevărat în contextul COVID-19”.
Raspunde

Nume

Acum 2 ani

Medicul? Astia au terminat toti la seral medicina. Te expedieaza in 2 min, cu nasul in telefon. Si la stat si la privat (ca tot aia sunt). Trebuie invatat faptul ca nu exista medici in Sibiu. Cred ca toti sibienii stiu ca nu ai unde sa te tratezi in Sibiu. Au mai multa carte aia de la Soma decat "medicii" din Sibiu.
Raspunde

Alin

Acum 2 ani

Cand asculti de dobitoci cu diploma care se cred mai destepti decat cei mai buni doctori din lume ajungi sa plangi. Asa ca numai ascultati de sosoaca si alti destepti!!!!
Raspunde

Sibian Sb

Acum 2 ani

Si totusi elzorab, mai da-ne si niste date mai exacte. Procentual vorbind, macar cu aproximatie, cati dintre cei vaccinati mor? Cati ajung la spital? Cati la Ati? Si tine cont si de un aspect cred eu important de luat in seama, in special persoanele in varsta, cele cu diferite afecțiuni, cele bolnăvicioase, s-au vaccinat. Si totusi cati dintre acestia fac covid, ajung la ati si mor? Pe glob vorbind, nu doar in Ro. Ca na, poate tu si altii presupuneti ca totul e un trucaj in ro, si mortii si ineternatii, si astia 4mii de ieri sau de azi, da catzu sau sasu un telefon si pac. Nu știu daca tu presupui asta, dar mulți o fac. Teoria conspirației. Dar totuși s-o faca chiar asa ușor tot globu?.. Apoi ar mai fi de tinut cont, asa pt cine are ochi si urechi ca sa traga concluzii si singur, fara doctori sibieni sau fara somități, ca totuși in Ue avem niste tari civilizate in mare masura, comparat cu alte zone/tari pe glob. Dintre aceste tari din Ue, România era pe penultimu loc la gradul de vaccinare, Bulgaria e pe ultimul loc. Asta cam zice totul, tragem concluzii. Am mentionat si repet, nu am o pb cu cei care nu se vaccinează, evident ca fiecare are cap sa gandeasca ce vrea, nu sunt de acord cu italia sau tari care pun in discuție sa vaccineze obligatoriu pe toata lumea. Insa oarecum lucrurile sunt amestecate, in general e cam clara treaba ca vaccinul ajuta f mult si e cam clar ca un procent mare de vaccinati ne cam poate scapa de pandemie si mai alea de restricții. Tara merge rau, scolile merg rau, de fel. Economia nu bubuie. Vin vremuri f grele. Daca la asta mai avem si blocaje cauzate de restricții, scoli online, atunci treaba e ca cei nevaccinati pun osu serios la aceste prăbușiri si mie unu nu imi convine. Da, sănătate tuturor, ramane sa vedem ce va fi in ce a mai rămas din 2021, apoi in 2022. Eu zic ca bine nu va fi, ar trebui sa ne concentram mai mult pe fapte concrete, pe realități, pe un trai mai bun si mai putin pe aspecte gen îmbogățirea producătorilor de medicamente sau aspecte de genu. Sănătate inca o data!
Raspunde

Blabla

Acum 2 ani

...si totusi ... de ce a murit Gyarmati Csaba de fapt???????
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Toti recomanda dar nimeni nu își asumă nimic. Cine raspunde de cei care s-au vaccinat si au avut ulterior probleme? Nimeni. Asa ca mai incetati cu sfaturile. Fiecare trebuie să facă ceea ce crede ca e bine pentru el. Cine suntem noi sa-l judecam pe x sau y daca s-a intepat sau nu? Vedeti-va de viata voastră.
Raspunde

Popa

Acum 2 ani

Nu mai discutati in contradictoriu, nu va mai dati doctori in treburile altora! Atatea zile a avut omu'! S-au vindecat de covid oameni de 75 de ani... Asta e! Nu exista boli, exista bolnavi!
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Si de unde stiti voi ca daca se vaccina scapa?? Sunteti convinsi de asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus