Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

16 sibieni în stare gravă cu COVID. Trei dintre ei sunt vaccinati

16 sibieni în stare gravă cu COVID. Trei dintre ei sunt vaccinati

Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu în acest moment se află 52 de persoane internate pe secțiile COVID. Dintre acestea 11 persoane sunt vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2.

Pe secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Sibiu se află în acest moment 36 de pacienți internați în urma infectării cu virusul SARS CoV 2. Dintre aceștia, opt pacienți sunt vaccinați, spun reprezentanții spitalului. De asemenea, pe secția de Terapie Intensivă se află internați în stare gravă 16 pacienți dintre care trei sunt vaccinați.

În ultimele 24 de ore, în Sibiu s-au vaccinat 271 persoane împotriva Covid-19, iar de la debutul campaniei de vaccinare au fost administrate 257.361 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, 136.238 persoane cu prima doză de vaccin și 121.123 persoane cu cea de-a doua doză, conform rapoartelor oferite de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Sursa foto: Arhiva TS

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

6 comentarii

Cristian

Acum 2 ani

Foarte interesante informatii. Eu tocmai ma conversam cu dna Veltan, consilier local Cisnadie din partea USR, care crede ca un vaccinat nu poate sa faca o forma grava de boala. Articolul acesta tocmai desfiinteaza credinta doamnei consilier, preluata, desigur, din propaganda guvernamentala.
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Informatia ar fi corecta numai daca dl jurnalist ar prezenta niște detalii legate de cele 16 persoane si cele 3 in stare grava si anume varsta mai ales dar si daca persoanele respective sufera de alte afecțiuni (ne referim aici importante, cum ar fi diabet, cardio, hipertensiune etc). Altfel o sa apara aici discuții inutile intre persoane care doresc vaccinarea si deci sa scape mai repede si cu mai putini morti, de pandemie, si persoane anti-vaccinare, care susțin ca defapt vaccinurile disponibile acum nu ar avea efect si ca tot asa faci covid forma grava sau mori daca e sa ai ghinion. Așadar redactie, ca sfat, important in aceasta perioada cu multe confuzii deja, ori faceți un articol de doamne ajuta, ori nu il mai publicati. Sper sa imi postați comentariul un pic deranjant la adresa TS, dar asa vad eu lucrurile si cred si alte persoane.
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Desi vrei sa faci pe echidistantul esti cu obloanele trase mai sibiene. Stai jos, multumim frumos.
Raspunde

Marioara

Acum 2 ani

Nu mai bagati oamenii in sperieti! Hopa! trei vaccinati! Poate ceilalti infectati n-aveau voie sa se vaccineze!
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Adica, doamna Marioara, "nu mai bagati panica in vaccinati" , vreti sa spuneti? Panica e pentru ceilalti, corect?
Raspunde

Raluca

Acum 2 ani

Ce se știe despre cei 3 vaccinați de la ATI? Au schema completa? Au făcut boala în intervalul dintre cele 2 doze sau la maxim 2 săptămâni după a 2 a doza, când corpul nu are anticorpi sau e în proces de a-i produce? Au primit doar o doza și nu au mai luat-o și pe a 2-a? E important sa știm contextul. Altfel favorizați credințele cum ca vaccinul e inutil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus