Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Tânăr de 29 de ani, decedat de Covid. Patru noi decese, astăzi

Tânăr de 29 de ani, decedat de Covid. Patru noi decese, astăzi

Un tânăr de 29 de ani, decedat ieri la Spitalul Municipal din Mediaș este cel mai tânăr sibian care a murit în urma infectării cu SARS CoV-2 în această lună. În total, în luna septembrie au decedat 28 de sibieni în urma infectării cu noul coronavirus.

Pacientul se afla internat în secția Covid a spitalului, conectat la mască de oxigen și era nevaccinat, anunță Instituția Prefectului. Tot ieri au mai decedat alte trei persoane. Un bărbat de 72 de ani a murit tot la Mediaș, la rândul său nefiind vaccinat. La Spitalul Județean Sibiu s-au produs alte două decese. Este vorba de două femei, de 40, respectiv 67 de ani. Cea de 40 de ani era intubată, în timp ce doamna de 67 de ani era pe secție, cu mască de oxigen. Nici ele nu erau vaccinate împotriva Covid.

 În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 27.603 (57 persoane confirmate în ultimele 24 de ore)  persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21850 de persoane, iar 1105 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 151 persoane, dintre care pe ATI 18 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 547 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1169 persoane aflate în carantină și un număr de 420 persoane în izolare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dani ocna

Acum 1 an

inexact ts-doamna de 67 de ani era VACCINATA,verificati incao data va rog
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus