Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Clasa Pregătitoare, premieră la Liceul Tehnologic „Carol I”

Clasa Pregătitoare, premieră la Liceul Tehnologic „Carol I”

Anul școlar 2021 – 2022 a început cu o premieră pentru Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” din Sibiu. Pentru prima dată în istoria unității de învățământ a fost înființată o clasă pregătitoare.

Reprezentanții liceului anunță deschiderea în acest an școlar a primei clase pregătitoare din cadrul Liceului Tehnologic „Carol I”. Se numește „Clasa Fluturașilor” și este proiectul de suflet al tuturor celor implicați.

„Anul școlar a început în condiții extrordinare pentru elevii liceului nostru. Am pornit un nou proiect de care suntem tare mândri. Este vorba despre prima clasă pregătitoare înființată la noi. Am numit-o Clasa Fluturașilor. Am avut mari emoții în prima zi de școală, dar au fost emoții pozitive. Colegii mei au fost creativi și au adus un plus de valoare în amenajarea curții pentru a-i întâpina de micuții școlărei. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil ca cest proiect sa poată lua startul, corpului administrativ și cadrelor didactice și tuturor celor care ne-au ajutat din punct de vedere financiar”, spune Alina Soare Popescu, directorul liceului.

Clasa pregătitoare înființată la Liceul „Carol I” are 22 de locuri, dintre care 13 sunt ocupate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus