Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

Medie de 1,7 decese pe zi, în această lună. Astăzi, au murit alte două persoane, iar în această lună: 34

Medie de 1,7 decese pe zi, în această lună. Astăzi, au murit alte două persoane, iar în această lună: 34

Într-o macabră coincidență, cele două persoane decedate astăzi au același sex și vârstă, au murit în același loc și în aceleași condiții, la fel ca cele de ieri. Și astăzi au decedat un bărbat și o femeie, de 63, respectiv 65 de ani, tot la secția ATI Covid a Spitalului Clinic Județean Sibiu. La fel, erau nevaccinate și intubate.

În județ, de la începutul pandemiei au decedat 1.111 persoane, dintre care 34 doar în luna septembrie. În această lună a fost până acum o medie de 1,7 decese pe zi.

Până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 27837  persoane, dintre care 83 fiind confirmate în ultimele 24 de ore. Până la data curentă au fost vindecate 21.945  de persoane.

La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 187  persoane, dintre care pe ATI 25 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 639  teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1011 persoane aflate în carantină și un număr de 558  persoane în izolare.

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au continuat acțiunile de verificare în contextul stării de alertă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un cititor

Acum 1 an

Mă redactore, ești tâmpit? Ce contează că cele două persoane decedate erau vaccinate sau nu? Insinuezi că dacă erau vaccinate, nu mureau? Asta contează acuma?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus