Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Cîţu, întrebat dacă se simte vinovat că nu a mers campania de vaccinare: Eu nu sunt o firmă de advertising

Cîţu, întrebat dacă se simte vinovat că nu a mers campania de vaccinare: Eu nu sunt o firmă de advertising

Premierul Florin Cîţu a declarat că Guvernul a făcut tot ceea ce putea face pentru susţinerea campaniei de vaccinare, iar el nu este "o firmă de advertising" şi poate nici "cel mai convingător om din lume".

"Eu nu sunt o firmă de advertising, ceea ce poate să facă Guvernul, am făcut. La începutul acestei pandemii, problema noastră era dacă şi când avem vaccinul. Asta era soluţia. După aceea, a venit vaccinul, eram criticaţi că nu avem fluxuri, că nu putem să vaccinăm multe persoane. Am rezolvat aceste probleme. Dar până la urmă, în România vaccinarea nu este obligatorie. Pot să fiu acuzat că eu nu sunt cel mai convingător om din lume, (...) dar aş vrea să văd responsabilii din societate, oamenii care sunt lideri de opinie, influencerii pe Facebook, câte ore au dedicat campaniei de vaccinare? Până la urmă este vorba despre noi toţi, vaccinarea ne ajută pe noi toţi. Eu, dacă este ceva să-mi asum, poate eu nu sunt cel mai convingător om din lume, deşi m-am dus, m-am vaccinat între primii, şi a doua oară, am fost peste tot în România şi cred că la fiecare declaraţie am vorbit despre campania de vaccinare. Preşedintele Klaus Iohannis, la fel", a declarat Cîţu joi, la Digi 24, întrebat dacă se simte vinovat că nu a mers campania de vaccinare.

Totodată, el a fost întrebat de ce crede că nu a mers campania de vaccinare şi a răspuns că în România "de mai mulţi ani" există "o campanie antivaccinare puternică", susţinută de "partide extremiste".

"USR are tupeul să mă cheme în Parlament să mă întrebe de campania de vaccinare. După ce se eliberează de influenţa celor două partide nocive - AUR şi PSD - putem să discutăm despre orice. Dar pentru că e un demers al Parlamentului, Ora Guvernului, bineînţeles că voi merge în Parlament şi voi explica", a mai afirmat premierul Florin Cîţu, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Ttt

Acum 2 ani

Citu nu e o firma de advertising, e o firma de entertaining
Raspunde

Alzara 1918

Acum 2 ani

Să zicem doar “ inadecvat ( absolut !) “ pentru serviciul public . Cel privat s-a lămurit . Nu am găsit locul de muncă anterior candidaturii ( reușite !) pentru Parlamentul 2016 20-20 ; o fi fost bobocul PNL coleg cu veteranul Orban ? Ce distanță până la Orbàn , un accent pus unde trebuie !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus