Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
5°C

Un sibian a ajutat la prinderea unui tânăr care a furat un telefon de pe o terasă

Un sibian a ajutat la prinderea unui tânăr care a furat un telefon de pe o terasă

Un sibian a sunat ieri la poliție, în jurul amiezii, pentru a anunța că se află în urmărirea unui bărbat care a furat un acumulator extern și un telefon mobil de pe o terasă. Deși păgubitul și alți doi bărbați l-au prins pe hoț și au recuperat telefonul, iar apoi i-au dat drumul, sibianul nu s-a mulțumit doar cu atât. A vrut ca tânărul să plătească pentru ce a făcut. Datorită informațiilor furnizate de apelant, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu au prins persoana în cauză în apropierea intersecției dintre Calea Dumbrăvii și Bulevardul General Vasile Milea din municipiul Sibiu.

Polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în orașul Ocna Sibiului. În urma investigațiilor a rezultat faptul că, în jurul orei 13:25, în timp ce bărbatul trecea pe lângă terasa unui local de pe strada Mărășești, ar fi observat un telefon mobil și un acumulator extern lăsate nesupravegheate pe una dintre mese, le-ar fi sustras după care ar fi fugit, urmărit atât de păgubit, cât și de alți doi bărbați. Aceștia din urmă l-au prins, au recuperat bunurile și l-au lăsat apoi să plece, la întreaga scenă asistând sibianul care a anunțat ulterior poliția.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt, iar față de presupusul făptuitor polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus