Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
18°C

„Curat-murdar” de Sibiu. Doi tineri merg din casă în casă și curăță saltele, canapele și covoare

„Curat-murdar” de Sibiu. Doi tineri merg din casă în casă și curăță saltele, canapele și covoare

Florian Gîmbuțanu a decis să își deschidă propria „spălătorie mobilă” pentru covoare, saltele și piese de mobilier care au nevoie de curățare, după ce s-a confruntat chiar el cu minusurile pe care le presupune rezolvarea unor astfel de probleme. Așa că de curând a început să ofere servicii de curățare la domiciliu, în Sibiu.

Tânărul a investit câteva mii de euro, alături de un prieten, pentru a pune pe picioare ideea la care s-a gândit intens după ce a avut o experiență negativă la o spălătorie. Și-a dus covoarele la curățat, a așteptat aproape o săptămână, pentru ca la final să descopere că nici nu au fost spălate corespunzător.

„Ideea afacerii a venit în momentul în care am decis să îmi duc covoarele la o spălătorie în Sibiu, moment în care am realizat că durează foarte mult timp rezolvarea acestui serviciu (undeva la 5 zile). A fost prima dată când m-am gândit că un serviciu de curățenie la domiciliu ar scuti foarte multe persoane de acest timp pierdut și de deranjul de a duce covoarele la spălătorie”, explică Florian.

„Rezultatele sunt uimitoare”

Inspirația a venit imediat, spune el. A fost nemulțumit de rezultatul de la spălătorie și de timpul de așteptare, așa că a găsit o soluție, cu un prieten. „Vorbind cu un prieten apropiat care a lucrat in domeniul Aspiratoare, am decis împreună să investim timp pentru a studia firmele producătoare de aspiratoare performante și am achiziționat 2 aspiratoare kirby. Sunt foarte performante, cele mai bune de pe piață, care pot rezolva toate cele trei probleme - spălarea, bătaia și aspirarea covoarelor, saltelelor de pat și a canapelelor, fără a muta mobilierul din casă.”

„Rezultatele sunt uimitoare. Pe paginile noastre de Facebook și Instagram am atașat poze în care se văd rezultatele din covoarele și saltelele de pat ale unor clienți.”

Proiectul este încă la început, se dezvoltă cu fiecare client în parte. Cei doi au investit aproximativ 4.200 de euro și spun că vor să continue să aloce bani micuței lor afaceri, pentru a o ajuta să crească în continuare. „O să mai investim în viitorul apropiat o sumă mai mare, deoarece noi credem foarte mult în proiect, sunt niște servicii de calitate, iar igiena casei noastre, care practic este locul în care ne odihnim, merită un astfel de serviciu.”

Puteți să găsiți mai multe informații și fotografii pe paginile de Facebook și Instagram ale afacerii - P&Fcleanse sau la numărul de telefon 0754768524.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus