Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

''Desfigurată iremediabil'' de o procedură estetică, Linda Evangelista cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari

''Desfigurată iremediabil'' de o procedură estetică, Linda Evangelista cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari

Fostul supermodel Linda Evangelista a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari de la compania Zeltiq responsabilă de o procedură estetică despre care ea afirmă că a "desfigurat-o" şi i-a afectat grav cariera, într-o plângere depusă la tribunalul federal din New York, relatează AFP, citată de Agerpres.

Linda Evangelista, în vârstă de 56 de ani, a anunţat săptămâna aceasta că este "desfigurată iremediabil" de un tratament estetic care nu a avut rezultatul scontat în urmă cu cinci ani, într-un mesaj adresat celor peste 980.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Ea afirmă că procedura de înlăturare a grăsimii, numită CoolSculpting, dezvoltată de compania Zeltiq, a avut efectul opus celui aşteptat: în loc de o reducere a masei grase, ea a produs o multiplicare a celulelor adipoase, modificându-i astfel înfăţişarea.

Fostul model canadian susţine că a dezvoltat un efect secundar foarte rar al tratamentului de criolipoliză: "Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală (PAH), un risc care nu mi-a fost adus la cunoştinţă înainte de proceduri. PAH nu doar că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a aruncat într-o spirală de depresie îndelungată, de tristeţe profundă şi de cele mai profunde sentimente de dispreţ faţă de propria persoană", a afirmat ea.

Linda Evangelista doreşte să obţină despăgubiri pentru "suferinţa emoţională" şi "pierderile economice" suferite, potrivit plângerii depuse marţi la New York.

În urma acestei proceduri estetice a rămas "şomeră şi incapabilă să câştige venituri ca model", a precizat în document una dintre cele mai bine plătite supermodele ale anilor '90, alături de vedete precum Naomi Campbell şi Claudia Schiffer.

Ea afirmat că nu a mai avut "niciun venit din meseria de model din 2016", în afară de plata pentru o campanie anterioară acelei date, şi a trebuit să renunţe la angajamentele care îi impuneau să apară în public.

Linda Evangelista a afirmat, de asemenea, că "reputaţia" ei a fost afectată de "mediatizarea" schimbării înfăţişării sale.

Avocaţii fostului supermodel acuză compania Zeltiq că "nu avertizează suficient" sau "acoperă intenţionat incidenţa şi apariţia unor efecte secundare grave", precum hiperplazia adipoasă paradoxală, care a afectat-o şi pe Linda Evangelista.

foto Antena3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Gospodina

Acum 2 ani

Safi tinut dieta si sa fi facut sport si masaj. Apeleaza la tratamente sofisticate ca sa slabeasca si apoi se lauda ca au un metabolism bun si mananca sanatos. Ipocrite! Secretul.siluetei si al tenului lor e chirurgul estetician!
Raspunde

Coco chanel

Acum 2 ani

Pupezele astea cheltuiesc o groaza de bani ca sa arate bine si se lauda ca fac sport si yoga, cand, de fapt, ele se lada pe mana chirurgilor si a aparatelor de ultima generatie...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus