Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Tânăr mort pe Bulevardul Coposu din centrul Sibiului. Medicii au încercat să-l resusciteze

Tânăr mort pe Bulevardul Coposu din centrul Sibiului. Medicii au încercat să-l resusciteze

Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața noaptea trecută în municipiul Sibiu, Poliția fiind sesizată de urgență că un bărbat se află întins pe jos în vecinătatea teatrului.

”La data de 23 septembrie, în jurul orei 23,00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecției cu strada Berăriei, pe carosabil, se află o persoană decedată. La locul indicat polițiștii au identificat un tânăr  în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu spune că tânărul a fost găsit în stop cardio-respirator și medicii au încercat mult timp să-l resusciteze, însă fără succes. De asemenea, martorii spun că bărbatul părea a fi sportiv, însă nu se cunosc mai multe detalii în acest moment.

”SAJ Sibiu a primit ieri seara in jurul orelor 23:00 un apel prin 112 care informa  a un  bărbat de 23 ani se afla in stare de inconștiență intr-un autoturism pe B-dul V. Milea.Soferul apelant a fost sfătuit să oprească mașina în parcarea de la Teatru. La scurt a sosit o ambulanta SAJ si a gasit in masina pe locul din dreapta fata un  barbat inconștient,aflat in SCR. Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare  si au continuat aproximativ 50 minute.
Din pacate bărbatul  nu a raspuns manevrelor aplicate si a fost declarat decedat.A fost anunțată Poliția in vederea cercetărilor specifice”, arată reprezentanții Ambulanței.

Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4401

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Ion

Acum 2 ani

As vrea sa știu dacă era vaccinat. Prea multi tineri mor in ultimul timp, subit, cu stop cardiac. Nimeni nu cercetează legătura. Hai sa vedem daca publicati !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@ion

Acum 2 ani

Da ma Ioane, dupa capul unora unii mor ca-s vaccinați și alții ca-s nevaccinati.....și asa e toată lumea "acoperită"
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 ani

so it begins
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@Ion

Acum 2 ani

Mesajul tau IOANE ESTE EXTRAORDINAR! De la oameni inteligenti ca tine invatam toti : medici, politisti, procurori, ziaristi, etc. Invatam adica sa nu nu ne amestecam unde nu avem habar despre ce e vorba.
Raspunde

Aliona Tiribombă

Acum 2 ani

Degeaba radeti de Ion.. el poate avea dreptate. Asta nu inseamna ca e o regula.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus