Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Carambol la Avrig: patru mașini implicate în accident

Carambol la Avrig: patru mașini implicate în accident

Traficul este îngreunat în zona Avrigului, pe DN1, din cauza unui accident în care sunt implicate patru mașini.

Cele patru mașini circulau în coloană, dinspre Brașov către Sibiu. Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul prânzului pe DN1, în apropiere de intrarea în Avrig, relatează polițiștii sibieni. O femeie de 59 de ani, din Brașov, are nevoie de spitalizare. ”A rezultat o victimă, femeie de 59 ani cu politraumatisme prin accident, care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu”, anunță reprezentanții Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1267

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Claus

Acum 2 ani

Am fost in coloana,de la Scoreiu pana la Avrig am facut o ora jumatate,multi au luat-o pe jos sa vada ei ce e acolo,iar dupa ce s a degajat carosabilul,la 500 metri mai in fata,desigur curiosii trebuiau luati inapoi in masini,si iar carambol.Am mai stat 40 minute si acolo,la un final am ajuns langa acel autoturism scos de pe carosabil si pare ca traficul isi revenise,dar "wow" masina lovita,ia sa opresc eu sa fac poze sa pun pe insta,si sa vad eu la cald se s a intamplat,alta coada formata de babuinii curiosi.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus