Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Iohannis la Congresul PNL: această guvernare trebuie să continue, nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia

Iohannis la Congresul PNL: această guvernare trebuie să continue, nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat, sâmbătă, la congresul necesitatea ca actuala criză guvernamentală să fie depăşită, punctând că guvernarea trebuie să continue deoarece nu există niciun motiv ca premierul Florin Cîţu să demisioneze sau să fie demis.

"Este imperativ să depăşim cât mai repede actuala criză. Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia, cu atât mai mult cu cât prim-ministrul şi miniştrii liberali sunt atacaţi din toate părţile, întregul PNL ar trebui să dea dovadă de solidaritate şi să îi susţină cu toate forţele", a spus Iohannis, la Congresul PNL, citat de Agerpres.

El a afirmat că "sabotajele din propriul partid" sunt de neînţeles.

"Nu numai că PNL trebuie să rămână la guvernare, dar eu cred că România poate să aibă un deceniu de guvernare de dreapta. Ca acest lucru să fie posibil este nevoie de fapte, de acţiuni concrete, nu doar de discursuri şi promisiuni", a mai spus şeful statului.

"Viitorul preşedinte al PNL va avea o misiune foarte, foarte grea - să demonstreze, în primul rând, că PNL este în continuare cel mai important partid din România", a spus şeful statului, în discursul susţinut în cadrul Congresului liberalilor.

El a criticat faptul că, în cadrul competiţiei interne, nu au existat mai multe dezbateri, ci mai multe atacuri la persoană.

foto tvr.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Elzorab

Acum 2 ani

Acest "ficus" calca in strachini de fiecare data. Ce caută la congres? Nu ar trebui sa fie echidistant?
Raspunde

Marioara

Acum 2 ani

Normal... A iesit omul vostru... Piate pica la motiune. Atunci sa va vedem!
Raspunde

Rammstein

Acum 2 ani

Nu ți-a ajuns că ai distrus un partid, acum distrugi o țară...rusine !!..azi și fost în bucurești?...ai ratat weekendul?...cum dracu?.. Lasă că acum ai încă 3 ani de liniște, oare?..Dacă nu cumva te așteaptă atârnarea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus