Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Daniela Cîmpean: ”95% din pacienții internați cu Covid-19 sunt nevaccinați”

Daniela Cîmpean: ”95% din pacienții internați cu Covid-19 sunt nevaccinați”

Președinta Consiliului Județean Sibiu spune că a fost informată de către reprezentanții celei mai mari unități medicale din județ că dintre pacienții internați cu Covid-19, cea mai mare parte sunt nevaccinați.

Autoritățile județene vor demara o nouă campanie de promovare a vaccinării, a anunțat președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, în ședința ordinară care a avut loc miercuri după-amiaza. Campania vine ca urmare a creșterii rapide a infectărilor cu SARS-CoV-2, care afectează în special persoanele nevaccinate, potrivit autorităților. ”95% din pacienții internați cu Covid-19 sunt nevaccinați. Doar 5% din cei internați sunt cei vaccinați și au făcut o formă mai ușoară. Noi, Consiliul Județean, vom relua acea campanie de conștientizare cu privire la importanța vaccinării”, a transmis Daniela Cîmpean consilierilor județeni.

Ea a făcut apel și la grupurile politice reprezentate în Consiliul Județean. ”Vă rog să faceți și dumneavoastră maximul posibil să convingeți oamenii să se vaccineze, pentru că astfel scade presiunea de pe sistemul sanitar și ne putem ocupa de cazurile cu adevărat grave”, a adăugat Daniela Cîmpean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus