Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

CNI va construi o creșă în Șelimbăr. Marius Grecu: ”E primul proiect aprobat pentru o comună, în România”

CNI va construi o creșă în Șelimbăr. Marius Grecu: ”E primul proiect aprobat pentru o comună, în România”

Șelimbăr va avea o creșă cu 70 de locuri, a anunțat astăzi primarul Marius Grecu, proiectul fiind urcat pe lista de proiecte a Companiei Naționale de Investiții (CNI). ”E primul proiect aprobat pentru o comună, în România. Suntem primii care vom avea o creșă construită de către Compania Națională de Investiții. Dincolo de această premieră care mă onorează, e important că vom avea astfel o a treia investiție de acest gen, după proiectul aproape finalizat pe Doamna Stanca, grădiniță și creșă, și de grădinița din cartierul Tineretului pe care urmează să o realizăm”, susține Marius Grecu.

Investiția urmează să se desfășoare prin CNI, iar acum se află în lista sinteză, urmând să fie alocată finanțarea.

Tot prin CNI se află o investiție în derulare, în Șelimbăr, este vorba de construcția unei baze sportive, în valoare de 6,55 milioane de lei. (sursa foto: Pixabay.com)

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus