Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Colonelul Daniel Chelcea a trecut în rezervă. De luni, devine managerul Spitalului județean Sibiu

Colonelul Daniel Chelcea a trecut în rezervă. De luni, devine managerul Spitalului județean Sibiu

După ce a promovat concursul de ocupare a postului de manager, Daniel Chelcea devine manager al Spitalului clinic județean și de urgență Sibiu începând din 4 octombrie.

Medicul Daniel Chelcea a promovat concursul – fiind unic candidat – la mijlocul lunii septembrie. Nu a apucat să preia conducerea celei mai mari unități medicale din județ din cauza procedurilor de trecere în rezervă, începute la jumpătatea lunii august: colonelul Daniel Chelcea a fost director interimar al DSP Sibiu, unde a fost numit din postul de director medical al Spitalului Militar Sibiu. ”Deși toate opinia publică crede că acum este manager domnul Chelcea, el va fi numit doar din 4 octombrie 2021, din motive independente de noi sau de domnia sa”, a anunțat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, în subordinea căruia funcționează Spitalul.

Această unitate medicală nu mai are director numit în urma unui concurs din luna noiembrie a anului trecut, când dr. Liliana Coldea a demisionat la cerere, după un scurt mandat amplu contestat încă de la numire. Spitalul a avut, mai apoi, conducere militară (colonelul Constantin Vlase), după care a fost pus sub administrarea lui Florin Neag (fost consilier județean, ajuns administrator al județului), urmat de Robert Fotache, director administrativ al Spitalului clinic județean Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3784

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ID

Acum 1 an

Cumulează pensia cu salariul ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus