Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Scandal: CSC Șelimbăr anunță că dă în judecată Digi Sport și pe comentatorul meciului cu Petrolul Ploiești. Comentatorul a spus despre echipă că este ”ruptă-n fund”

Scandal: CSC Șelimbăr anunță că dă în judecată Digi Sport și pe comentatorul meciului cu Petrolul Ploiești. Comentatorul a spus despre echipă că este ”ruptă-n fund”

Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr a anunțat astăzi, într-o postare pe Facebook, că intenționează să dea în judecată postul de televiziune Digi Sport, dar și pe comentatorul meciului de duminică, cu Petrolul Ploiești, Ioan Viorel.

Motivul: acesta a făcut remarci jignitoare la adresa echipei. ”Viorel a fost total nepregătit pentru meciul de duminică, însă asta nu ne-a deranjat foarte tare. Totul a depășit orice limită când Ioan Viorel a spus imediat după marcarea golului trei că  ”este ruptă-n fund cum se spune pe românește, Șelimbăr”, jignind o întreagă comunitate și aducând în același timp prejudicii majore de imagine echipei noastre”, anunță clubul din Șelimbăr pe pagina de Facebook.

În partida desfășurată duminică, de la ora 11, în Ploiești, Petrolul 52 a învins CSC 1599 Șelimbăr cu 3-0.

Echipa sibiană se află pe locul 11 în clasament, după nouă partide jucate, în premieră, în Liga 2. Are până acum 11 puncte, după trei victorii, două egaluri și patru înfrângeri. Golaverajul este negativ: 7-11.

Comentariul transmis de Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr:

Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr își manifestă dezamăgirea cu privire la modul în care comentatorul celor de la Digi Sport a tratat echipa noastră la meciul cu Petrolul Ploiești, mai exact de modul în care domnul Ioan Viorel a jignit, membrii clubului,  familiile acestora și pe toți oamenii din frumoasa noastră comună. 

Comentariul lipsit de informații concrete a domnului Ioan Viorel începe imediat după debutul partidei când acesta a demonstrat că nu și-a făcut temele, numind în repetate rânduri CSC 1599 Șelimbăr, Viitorul Șelimbăr, cu toate că echipa nu mai poartă acest nume din vară!  Greșelile la adresa Șelimbărului au  continuat pe tot parcursul meciului, de la explicațiile privind înființarea echipei, precum și locația de disputare a meciurilor de acasă, demonstrând din nou că Ioan Viorel a fost total nepregătit pentru meciul de duminică, însă asta nu ne-a deranjat foarte tare.  

Totul a depășit orice limită când Ioan Viorel a spus imediat după marcarea golului trei că  ”este ruptă-n fund cum se spune pe românește, Șelimbăr”, jignind o întreagă comunitate și aducând în același timp prejudicii majore de imagine echipei noastre. 

În urma afirmațiilor făcute public pe postul Digi Sport, conducerea clubului șelimbărean intenționeză să acționeze în instanță atât postul de televiziune, cât și pe comentatorul Ioan Viorel, întrucât jignirile aduse la adresa întregii suflări din comunitatea Șelimbăr au creat un real prejudiciu de imagine clubului nostru, dar și localității noastre! 

Suntem un club tânăr, la început de drum, un club unde se muncește și se pun pasiune și sentimente, unde imaginea noastră este una curată, fiind poate unul dintre singurele cluburi de fotbal din România unde transparentă și corectitudinea este recunoscuta de FRF și de oamenii de fotbal, iar cuvintele mizerabile rostite de Ioan Viorel nu își au locul ținând cont de ceea ce clubul nostru încearcă sa dezvolte!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Birtu

Acum 2 ani

Poate are dreptate,omul. daca e asa sa angajeze o croitoreasa !
Raspunde

Gigi

Acum 2 ani

GIGI TV
Raspunde

Manole

Acum 2 ani

Are dreptate Ioan Viorel. o echipa de 2 lei, nu stiu sa piarda si sa primeasca o critica constructiva. mentalitate de oameni mici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus