Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
4°C

Primăria închide skate park-ul de lângă Piața Obor: ”Măsură pentru protecția copiilor și tinerilor care îl folosesc”

Primăria închide skate park-ul de lângă Piața Obor: ”Măsură pentru protecția copiilor și tinerilor care îl folosesc”

Primăria Sibiu anunță marți că skate park-ul de lângă Piața Obor se închide începând de astăzi, 5 octombrie.

”Luăm această  măsură pentru protecția copiilor și tinerilor care îl folosesc, din cauza creșterii îngrijorătoare a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus”, transmit oficialii municipalității.

Pentru a respecta noile măsuri de protecție a populației specificate în legislație aceștia ar trebui să prezinte pentru acces un certificat de vaccinare sau să facă dovadă trecerii prin boală, dar în cazul celor mai mici de 12 ani nu există opțiunea vaccinării. De asemenea, puțini din cei cu vârsta între 12 și 18 ani s-au vaccinat, conform statisticilor prezentate public de autorități. 

De altfel, închiderea skate park-ului pentru perioada sezonului rece era oricum programată în scurt timp, odată cu intrarea în sezonul rece. 

”Prin urmare, îi așteptăm din nou să se bucure de cel mare parc de gen din țară în primăvara anului viitor, când sperăm că pandemia se va încheia. Cel mai mare și mai modern skate park din țară a primit în medie de 80 de copii și tineri în fiecare zi, în perioada în care restricțiile în vigoare au permis funcționarea acestuia”, au mai spus reprezentanții municipalității.

 

Vizualizari: 858

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus