Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Doi studenți și-au deschis o afacere adaptată la pandemie. Livrează mâncare

Doi studenți și-au deschis o afacere adaptată la pandemie. Livrează mâncare

Prieteni buni, colegi din școala generală și chiar și acum la facultate, Sebastian și Ciprian au decis să își deschidă o afacere împreună. Pentru a reuși să deschidă micul restaurant disponibil doar cu livrare sau ridicare personală, sibienii au lucrat în horeca timp de doi ani și au pus fiecare bănuț deoparte. Așa s-a născut Master Wrap.

Neamțu Sebastian și Ciprian Joarză au 22 de ani și sunt prieteni și colegi încă de mici. Au făcut totul împreună - școală, facultatea de Științe Economice, au pus bani deoparte împreună, iar acum lucrează cot la cot la mica lor afacere.

„Suntem un micuț restaurant bazat doar pe delivery și ridicarea personală a comenzilor, care se ocupă cu pregătirea unor delicioase rețete de Wrapuri.”

Micul restaurant de pe strada Paltinului, nr. 16, a fost deschis oficial vara aceasta. De atunci, studenților afaceriști le merge bine și au numai clienți mulțumiți. „Ideea ne-a venit spontan, am preluat-o de pe internet. E pandemie, ne doream să facem ceva productiv și plăcut, care în același timp să ne aducă o sursă de venit”, explică cei doi.

Cu banii strânși - 8.000 de euro - tinerii sibieni și-au achiziționat aparatura și locația necesare pentru a începe să preia comenzi. Acum sunt activi pe toate platformele de livrare din Sibiu.

„Am investit până în momentul de față suma de 8000€. Bănuții am reușit să îi strângem lucrând amândoi în domeniul Horeca timp de doi ani. Afacerea am deschis-o în data de 4 iunie și, spre surprinderea noastră, merge destul de bine și oamenii sunt mulțumiți. Acum ne găsiți pe toate platformele online: FoodPanda, TakeAway, Glovo, Tazz. De asemenea, puteți opta pentru ridicare personală a comenzii.”

Preparatele sunt făcute pe loc și sunt disponibile în mai multe combinații - crispy, hot crispy, pulled chicken, piggy, prosciutto crudo, fish sau chiar veggie. De asemenea, au în meniu și două salate, iar la desert oferă clătite. 

Aflați mai multe detalii despre cei doi tineri și afacerea lor de pe pagina de Facebook Master Wrap sau cea de Instagram cu același nume. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus