Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Patru decese în ultimele 24 de ore în Sibiu

Patru decese în ultimele 24 de ore în Sibiu

Patru decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în spitalele din Sibiu la persoane diagnosticate cu COVID-19. Este vorba despre patru femei cu vârste între 71 și 87 de ani. Potrivit autorităților niciuna dintre aceste femei nu era vaccinată. Trei dintre ele se aflau pe secții, pe mască de oxigen, iar o pacientă fusese internată pe secție de terapie intensivă, dar nu era intubată.

Vă reamintim faptul că medicii atrag atenția asupra numărul ridicat al deceselor din ultimele zile care este cauzat de creșterea numărului de cazuri grave și foarte grave, adusă de valul 4 al pandemiei. Aceștia spun că virusul afectează, în principal, persoanele nevaccinate.

„Sunt foarte multe persoane vârstnice, cu comorbidități, și din păcate organismul acestora nu rezistă formelor agresive de boală, în pofida eforturilor pe care medicii infecționiști și din ATI le fac pentru a le salva viața”, spun medicii Spitalului Județean.

 Persoanele decedate :

  • femeie, 83 ani, non ATI, O2 pe mască, nevaccinată
  •  femeie, 87 ani, non ATI, O2 pe mască, nevaccinată
  • femeie, 71 ani, non ATI, O2 pe mască, nevaccinată
  • femeie, 78 ani, ATI, intubată, nevaccinată

De la începutul pandemiei și până în prezent au decedat 1.172 de persoane au decedat din rândul celor confirmate pozitiv.

Sursa foto: Arhiva TS

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus