Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Zoo Sibiu s-a îmbogățit cu animale din cinci specii și cu un adăpost de vizitare în valoare de 1,8 milioane lei

Zoo Sibiu s-a îmbogățit cu animale din cinci specii și cu un adăpost de vizitare în valoare de 1,8 milioane lei

Animale din cinci specii, dar și pui ale speciilor aflate în captivitate, care au venit pe lume în acest an, îmbogățesc Grădina Zoolgică din Sibiu. Astfel, din această toamnă, puteți vedea printre animalele noi tigri, bufnițe polare, maimuțe capucin, porci spinoși sau zimbri. De asemenea, animalele vor putea fi vizitate și în sezonul rece cu ajutorul unei construcții recente, un adăpost de vizitare a animalelor în valoare de 1,8 milioane lei.

Primăria Sibiu anunță o noua investiție la Grădina Zoologică. Este vorba despre o construcție minimalistă, decorată cu lemn, în stilul clădirilor noi și moderne de birouri. Construcția este un adăpost de vizitare a animalelor și pe anotimpul rece, o investiție recepționată recent, în valoare de 1,8 milioane lei.

În zonă exterioară destinată leilor, construcția include un detaliu vizual care reproduce imagini din savană, dar are prevăzut și un tunel interior, lung de câțiva metri, care permite accesul felinelor din adăpost și până în zonele special amenajate de pe deal.

Reprezentații primăriei spun că aceasta nu este singura noutate. Grădina Zoologică din Sibiu s-a îmbogățit, din această toamnă cu doi tigri, două bufnițe polare, doi porci spinoși, șase maimuțe capucin și un zimbru. De asemenea, mai sunt și puii de ponei, lame, lemurieni, pavieni și capre veniți pe lume anul acesta, la Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Ricky

Acum 2 ani

Foarte slab, sa vedeti cand vine USR la putere si o sa doteze animalele cu birouri, calculatoare, traininguri si team buildinguri multiculturale. :)))
Raspunde

Gigi kent

Acum 2 ani

Dragi iubitori de animale, unde sunt ong-urile care sa protesteze pt animalele astea tinute aiurea pt amuzamentul oamenilor incuiati la cap care nu inteleg ca locul lor e in natura nu la zoo? Pentru cainii vagabonzi se inghesuie toata lumea pentru ca da bine la public... Gradinile zoologice in loc sa fie inchise vad ca se dezvolta... Va puteti reprofila pe animale domestice, copiii sigur se bucura sa vada orice fel de animal, nu neaparat tigrii, lei sau ursi! Bine macar ca am scapat sau o sa scapam de circurile cu animale salbatice.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zgomotul armatei de la Poplaca le omoara

Acum 2 ani

Pacar, vor fi terminate de poligonul din Poplaca. Toti cainii tremura, fac spuma la bot si o iau razna de la zgomote. Rusine ca de atatia ani armata nu tine cont de nimic, mai mult pun reclamatii din Sibiu pe drumuri degeaba. Doar armata calca pe cadavre nu!? Au dreptul...rusine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus