Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Spital Sibiu: Femeia de 39 de ani care a murit ieri de COVID a ajuns foarte târziu la spital

Spital Sibiu: Femeia de 39 de ani care a murit ieri de COVID a ajuns foarte târziu la spital

În raportul transmis marți, 20 octombrie, de autorități au fost trecute 17 decese ale persoanelor diagnosticate cu COVID-19. Cea mai tânără persoană care a decedat este o femeie în vârstă de 39 de ani, care se afla internată, în stare gravă, pe secția ATI a spitalului. Potrivit medicilor, femeia a ajuns foarte târziu la spital, în momentul internării având ambii plămâni afectați.  

„Conform medicilor, pacienta prezenta obezitate și a ajuns la spital foarte târziu după debutul bolii și apariția simptomelor intense, în stare foarte gravă, cu afectarea severă a ambilor plămâni. Din păcate acest fapt a fost decisiv în evoluția nefavorabilă a cazului”, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al unității spitalicești.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus