Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Liberalii au votat în unanimitate pentru Nicolae Ciucă premier și guvern minoritar cu UDMR

Liberalii au votat în unanimitate pentru Nicolae Ciucă premier și guvern minoritar cu UDMR

Actualizare Liderii PNL au votat joi dimineață în unanimitate pentru ca partidul să îl propună pe generalul în rezervă Nicolae Ciucă drept premier, într-un guvern minoritar cu UDMR, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Votul pentru guvern minoritar deschide calea spre o colaborare parlamentară cu PSD, potrivit surselor citate.

Știre inițială. Generalul în rezervă Nicolae Ciucă, actual ministru al Apărării, este una dintre variantele de premier discutate în interiorul PNL în cazul în care Florin Cîțu nu se poate prezenta la consultările de la Cotroceni de joi cu o majoritate guvernamentală, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Ciucă face parte dintr-o listă mai lungă de posibili premieri, alături de alți prim-vicepreședinți ai PNL, potrivit surselor citate. Lista a fost discutată miercuri seară de președintele Klaus Iohannis cu Florin Cîțu și alți lideri ai PNL.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Yyy

Acum 2 ani

PNL-ului ii lasa gura apa dupa placutele suedeze ale PSD-ului, le va avea cum!
Raspunde

Yyy

Acum 2 ani

*ACUM
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus