Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Mesajul părintelui Băcilă, după ce a ajuns internat la spital cu Covid: ”Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice”

Mesajul părintelui Băcilă, după ce a ajuns internat la spital cu Covid: ”Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice”

Preotul Achim Băcilă, fost consilier județean și paroh al Parohiei Mihai Viteazul I din Municipiul Sibiu, transmite de pe patul de spital că din antivaccinist convins s-a transformat într-un ”promotor fervent al vaccinului”.

”După 24 de ore în secția COVID , iată reflecțiile mele: Deși am fost <la un pas de moarte> după cuvintele medicului Drăghilă (n.r. Dr. Ioan Drăghilă, director medical Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu), simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut... În primul rând să-L mărturisesc mai mult oamenilor...

Asociez secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toți întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI, adică acasă, în bucuria celor dragi, alții în Iad, în întuneric... ducându-i <cu picioarele înainte>, alții...

Dintr-un antivaccinist, acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului, la fel ca sfințitul starețul Efrem Vatopedinul... Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice, care iau nepregătite sute de suflete...

Dragii mei, vaccinați-vă, ca să nu ajungeți aici. Soția mea, Maria, vaccinată, n-are Covid, iată un exemplu concludent.

De pe pat de spital vă îmbrățișez și vă doresc multă, multă, sănătate.

Cu mult drag, pr Achim”.

Acesta a fost mesajul transmis de către părintele Băcilă teologului Zosim Dorin Oancea, fost profesor de istoria și filosofia religiilor la Facultatea de Teologie a ULBS.

”Pr.Achim Băcilă din Sibiu este ctitorul uneia dintre cele mai frumoase biserici din oraș, cu hramul Înălțarea Domnului. O adevărată catedrală. Bolnav fiind de Covid mi-a trmis astăzi următorul mesaj, pe care îl difuzez cu acordul său”, a transmis profesorul Zosim Dorin Oancea.

Efrem Vatopedinul face campanie pro vaccin

Arhimandritul Efrem Vatopedinul, starețul mănăstirii Vatoped de la Muntele Athos, la care face aluzie părintele Achim Băcilă, i-a îndemnat la mijlocul lunii septembrie pe toți credincioșii să se vaccineze împotriva Covid.

Efrem Vatopedinul, unul dintre cei mai respectați călugări de la Muntele Athos, a petrecut aproape două luni în spital în această vară, la terapie intensivă, bolnav de Covid.

Arhimandritul a fost externat în 17 iulie 2021, după ce fusese internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Evangelismos din Atena, potrivit Basilica.

Mă gândesc că mărturia Prea Cucerniciei tale este de sus rânduită, pentru a lucra în cugetele și sufletele celor rătăciți

”Duhurile malefice despre care vorbești ne înconjoară neîncetat, pe toți, fără îndoială, și nu pe putem alunga decât prin dar deosebit de sus, când Duhul Sfânt socotește de cuviință să ne lumineze sufletul și cugetul, pentru a alege calea cea bună. Mă gândesc că mărturia Prea Cucerniciei tale este de sus rânduită, pentru a lucra în cugetele și sufletele celor rătăciți și a-i convinge că vaccinarea aceasta nu este doar o șansă pentru sănătatea noastră biologică, ci și semn că prețuim această minunată creație a a lui Dumnezeu care suntem noi și toți cei din jurul nostru.

Dragă frate Achim, sunt convins că spusele tale în favoarea vaccinării, pentru a-i convinge și pe alții să împlinească voia Domnului, sunt călăuzite, cu sau fără voie, de cuvântul Său:”Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut”, i-a transmis Zosim Dorin Oancea, părintelui Achim Băcilă.

Părintele Băcilă a fost consilier județean pe listele PNL în perioada 2008-2010. Nu și-a dus la capăt mandatul, demisionând în 29 iulie 2010.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

34 comentarii

Zosima

Acum 1 an

domnul achim recunoaște deci că a fost demonizat? trebuie să dea jos și pe sf Nicolae din centrul crucii din fața parohiei pt că Biserica e Hristocentrică
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Felicitări părintelui Bacila pentru ca fiind antivaccinist pana nu demult, l-a plesnit din senin covidul, l-a trezit la realitatea dura pe care o trăim toti si pe care mare parte din antivaccinisti nu vor s-o recunoasca. Dar cu toate astea, omul a venit si a zis public c-a greșit si ca ii pare rau, ca s-a lasat influențat de povesti de pe net (care plac enorm românului, o stim cu totii). Acest aspect ar trebui sa ia amploare, mai mulți oameni ca el sa vina si sa zica ca s-au aflat in eroare. Nu e nicio tragedie sau rusine, dar asta ar ajuta mai mulți oameni spalati pe creier de diferite stiri false sa renunțe la ideile gresite pe care le au si sa isi faca vaccinul, indiferent ca sunt tineri si sănătoși. Realitatea dura este ca din cauza nevaccinatilor au murit mulți oameni, desigur ca acum aici imi vor sari mulți in cap, dar asta este. Avem 4-5 sute de morti pe zi pentru ca avem 40% grad vaccinare, in special asta, pe primul loc, si doar mai apoi pentru ca da, avem si spitale infecte si cu lipsa de multe.. In același timp, morții in tari vaccinate 70-80% sunt aproape inexistenți, spitalele goale, iar asta pe tot globul. Așadar repet, realitatea vorbește, nu trebuie sa ma credeti pe mine sau altii ca mine pe cuvânt. Mergeți si faceti vaccinul, purtați masca si mai gândiți-vă si la altii.
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

Dilimache fa diferența intre antivaccinisti, vaccinisti si antitratamente experimentale genetice. Multi dintre cei care sunt impotriva serului miraculos sunt vaccinisti convinsi.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aurel

Acum 1 an

https://www.ieb-eib.org/fr/actualite/recherche-biomedicale/recherche-medicale/vaccins-contre-le-coronavirus-et-utilisation-de-cellules-de-ftus-avortes-etat-des-lieux-1922.html
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Oare nu era bine sa-si vadă popa de cădelnița lui și să se limiteze la ce are de făcut ? Și așa sunt mulți enoriași care dacă ating o carte par a fi exorcizați. Dar fiecare după cât îl duce capul și după câtă materie cenușie are. În curând biserica ortodoxă va rămâne doar cu cei fără minte , dacă rămâne cu astfel de ideologie, dogmă și modalitate de a îndepărta oamenii.
Raspunde

Camelia

Acum 1 an

Vreau sa-i spun Parintelui o alta fata a "specialistilor", si poate va reflecta mai atent la duhuri.Eu am trait electul advers al unui medicament(nespecificat in prospect): mi-am pierdut auzul.Am sesizat Ministerul Sanatatii,Agentia Nationala a Medicamentului, producatorul si distribuitorul medicamentului, nu m-a bagat nimeni în seama.Cand au vazut ca insist m-au amenintat cu psihiatria.Oare cum pot avea evidenta efectelor adverse cand ei nu vor sa le bage în seama? Ce spune Parintele despre asta?Pe cine chinuie acele duhuri demonice? Sa se roage Bunului Dumnezeu sa treaca printr-o astfel de experienta si abia apoi sa faca distinctie între duhuri.Dar cum bine se spune,,vai de cei prin care vine sminteala"!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kukuruku

Acum 1 an

bravo, o dam in extrema cealalta ce va fi in BOR, alien vs predator? gizas... tara asta trebuie scoasa din priza, pe bune, ati innebunit toti
Raspunde

Florin

Acum 1 an

Doamne ajuta parinte!
Raspunde

Om Sărac

Acum 1 an

Oare s-o întreba dacă o fi murit careva din cauză că le-a spus el că nu este bun vaccinul atunci când nu credea în el (în vaccin) ?
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Realizezi ca ei vorbesc cu f multă lume, sper. La fel ca medicii de la dispensare ai altele. In special pe la tara, ei au un cuvant important de spus si sunt etalon. Iti dai seama cati preoti, invatatori, doctori de duzina pe la dispensare, au transmis mesajul gresit catre oameni (multi dintre ei fara posibilitatea sa se informeze, altii fara posibilitati cerebrale sa înțeleagă singuri ce striga um glob întreg), așadar oameni care au luat de bun sfatu primit. Realizezi ca deja dintre aia, mulți sunt pe lumea cealaltă. Si chiar si asa, poate cu varste 60+, poate cu ceva boli, cu siguranță ar mai fi avut de trait. Asa ca da, sper ca macar conștientizează aspectul asta, c-au omorat pe multi indirect, si eventual daca ei nu vor sa isi faca vaccinul ala, sa lase niste oameni calificati sa le spuna altora cat este de necesar, iar ei sa-si vada de erorile vietii lor. Cu tot respectu pt părintele din articolul ăsta, da ce fac popii prin toată tara e sub orice critica si ar trebui luate masuri dure.
Raspunde

Aurel Metrescu

Acum 1 an

Prea puțin, prea târziu!
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

Dintr-o extremă in cealaltă. Interesanti acesti oameni care n-au pic de echilibru.
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Elzorab, te afli in eroare grava, ti-am mai zis. Si tu si eu și oricine, in viata facem destule greseli. Aici antivaccinisti sunt in eroare, i-am înțeles oarecum in primele 2-3-4 luni, maxim, dar după ce ai vazut situația de pe glob, lucrurile sunt cat se poate de clare si o sa vezi ca nici restricțiile care intra de luni nu vor rezolva decat parțial si temporar problema grava din România. Din contra, sa o ții in prostie eu o vad ca lipsa de caracter. Omu a greșit, într-un târziu a constatat pe propria piele, dar a avut taria sa zica tare asta, s-auda si altii. Daca ai caracter, accepți cand gresesti, o zici tare si clar si nu te fofilesti, incerci sa ajuti si pe altii, chiar daca nu ne cunoaștem intre noi. Sa iti pese de altii, da, arata un anume caracter. E simplu sa arunci asa cate o pastilă, gen echilibru.. (din pacate tu le tot arunci, asta e in general practica de partide si de asta m-a facut sa tot zic ca ești unul din ajutoarele ciumei psd locale), dar ma rog, asta cu politicu contează mai putin, aici e vorba de vieti omenești, in special. Nu vrei sa te vaccinezi, e ok, nu trebuie sa o faci, dar nu mai fa circ pe fb ziare si altele, poarta masca, fa-ti des teste și stai izolat, evita întâlniri cu amici si orice fel de aglomerație. Altfel asuma-ti și trăiește restul vietii cu ideea ca din cauza ta, desi pare aberant dar asa e, deja au murit mulți oameni care mai aveau de trăit daca nu făceau covid si daca o tinem asa vor mai fi mulți decedati in lunile următoare si la anu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Elzorab

Acum 1 an

In loc sa te dai foarte important mai bine ti-ao vedea de treabă. Nu esti in măsura sa-mi dai sfaturi mie si nimanui dealtfel. Fiecare are cap sa judece pentru el. Eu nu le-am spus oamenilor sa nu se vaccineze. Cine vrea si este convins ca-i face bine să se vaccineze. Aaa ca eu personal nu cred in puterea miraculoasă a avestui ser experimental e altceva. Si pozitia mea se bazează pe studii ale unor somitati din domeniul medical inclusiv a celui care a inventat tehnologia arn mesager si nu pe statistici facute de big pharma sau big tech. Intelegi? E diar o poinie personala pe care mi-o exprim ca doar e democrație, sau Nu mai e? Tu vrei ca Arahat sa auzi numai ce-ți convine, nu? Mi-e mila de tine.
Raspunde

Da nu tz

Acum 1 an

Popa cu carnet de partid! Macar asta nu omoara oameni promovand antivaccinare!
Raspunde

IOJI

Acum 1 an

Din pacate e mare ignoranta la noi, lumea nu se documenteaza, asculta doar "presupusi" specialisti si nu iau in seama ce se intimpla in jur. In UK au incercat sa ajunga "imunitatea" fara sa ia nici un fel de masuri si din pacate au murit mii de oameni. Dupa cum se vede s-au trezit tarziu autoritatiile la noi, asa ca valurile acestea probabil ca se vor prelungi pina in primavara, si din pacate cu multi morti. Preotii care in loc sa indrume oamenii sa se vaccineze, sa le atraga atentia cu privire la masurile de protectie...ce au facut? Politicienii de rand, care ar fi trebuit sa inteleaga consecintele unor idei "nu vaccin" au avut altceva de facut. Oare de ce se mira lumea acum pentru numarul mare de cazuri si de morti? Ceea ce e socant este ca restrictiile tirzii care se iau, se refera la restrictii de circulatie pe timp de noapre....Pacat pentru toti oamenii care vor muri din ignoranta unor oameni care trebuiau sa isi asume responsabilitati in timp de pandemie globala.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

AndreiD

Acum 1 an

Mai cad si oamenii din Biserica. A tras concluzia gresita. Din experienta lui, nu avea cum sa aprecieze obiectiv eficienta vaccinului. Precis a ascultat de cine nu trebuie, si a fost pacalit. Este o presiune imensa pe ei. Ce raspuns va da la judecata, saracul de el, pentru sufletele pe care le pierde cand se vor vaccina urmandu-i sfatul...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aurel

Acum 1 an

https://www.ieb-eib.org/fr/actualite/recherche-biomedicale/recherche-medicale/vaccins-contre-le-coronavirus-et-utilisation-de-cellules-de-ftus-avortes-etat-des-lieux-1922.html
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aurel

Acum 1 an

Specialistii Institutului de Bioetica al Uniunii Europene spun ca toate vaccinurile contin linii celulare de la fetusi avortati, asa ca mai usor cu duhurile demonice. https://www.ieb-eib.org/fr/actualite/recherche-biomedicale/recherche-medicale/vaccins-contre-le-coronavirus-et-utilisation-de-cellules-de-ftus-avortes-etat-des-lieux-1922.html
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Adrian

Acum 1 an

Răspuns pentru Sibian SB Vă citez: "Realitatea dura este ca din cauza nevaccinatilor au murit mulți oameni [...]" Vă atrag atenţia că NU orice nevaccinat este neapărat şi antivaccinist şi, în nici un caz, nu din cauza celor nevaccinaţi mor oameni. Este o formulare pripită şi exagerată... Eu nu sînt (încă) vaccinat, dar nu sînt antivaccin şi nu cred în propaganda deşănţată, manipulatoare, a majorităţii celor numiţi generic "antivaccinişti", pe care îi detest (cu excepţia unor argumente logice, din partea unor medici) şi nu-mi permit să dau sfaturi nimănui, nici pro, nici contra vaccinării (nu mai ştiu cine a spus, dar cred că e valabil: "să nu dai sfaturi, in viaţă, nici atunci cînd ţi se cer.") Fiecare face ce vrea, cum consideră că e mai bine pentru el, însă eu nu sînt de acord cu discriminarea şi restricţiile impuse celor nevaccinaţi, cu "paşapoarte" de intrare sau de trecere, pe care le consider nişte aberaţii, care schiţează un început de regim autoritarist, pe plan mondial, anormal şi de neacceptat, cel puţin pentru mine... Iar ca fapt divers, nu înţeleg de ce nu aveţi curajul răspunderii şi asumării propriilor opinii?!.. (de aţi semnat cu un pseudonim, banal)
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Dvs daca pana acum nu ați inteles ce înseamă o pandemie, ce efecte are, e grav. In pandemie uitam de prejudecăți,, uitam de prostii cu nu da sfaturi, uitam de politic si de alte rahaturi si facem cu toții un efort ca sa invingem pandemia. Va mor parintii, prieteni ghinioniști sau chiar dvs, dar e ok, stam liniștiți si nu le dam sfaturi, ii lasam sa moara. Va reamintesc ca nu suntem deloc in situația asta in ro, avem morti f mulți, da, in mare masura din cauza persoanelor nevaccinate, luati-o cum vreti dar asa e. Pt mortii aia răspundeți dvs? Ia mergeti si purtați o discutie cu o soție sau mama care si-au pierdut un sot sau copil, sa vedem ce va raspunde! Legat de alte tari, cele cu 75% sau 80-85 grad vaccinare, da, ei au invins pandemia, au facut un efort si acum nu au morti si internati. Cand faceti diverse boli, ajungeti pe la doctori si va prescriu tratamente de tot felu, la fel faceti, studiati site-uri si studii pt orice luati? Sau credeti ca ele nu exista? Toate medicamentele au si reactii adverse, pt toate exista situri cu diferite teorii de despicare a firului in 4. Daca ajungi pe oxigen in spital, ii zici doctorului ca tu nu vrei remdesivir, care poate da reactii? Sau altu? E simplu sa zici ce zici tu, dar din cauza acestor vorbe si decizii, din cauza unor aberatii de linkuri, oamenii au fost masiv influențati si indusi in eroare (e dovedit deja!!) si s-a ajuns la ce s-a ajuns, adica fff multe cazuri grave si morti. Vorbim de data asta pe realitate, nu pe povesti cu situri si daca si cu parca. Realitatea o traiti acum live, cu morti si paturi pe holuri si in corturi, cu morți care stau la coada la gropari si morga. Succes cu astea toate.
Raspunde

Radu Visan

Acum 1 an

Asa bai Adriane. Voi , nevaccinatii sa n-aveti nicio restrictie. Dar eu ce sa fac?. M-am vaccinat si daca doamne fereste am totusi nevoie de un pat ATI ca sa am sanse sa raman in viata, doctorii ma pun pe hol pt ca toate paturile ATI sunt ocupate, iar 90% din acele paturi sunt ocupate de nevaccinati? 90% din paturi sunt ocupate de nevaccinati, 90% din personalul medical e ocupat cu nevaccinati, dintre cei care mor, 90% sunt nevaccinati....dar astia ca tine o dati intr-una cu drepturile voastre de nevaccinati. Neghiobilor!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

AndreiD

Acum 1 an

@Radu Visan Bai nenorocitule, oamenii care sunt tratati la Spitalul Judetean sunt acceptati pe baza CONTRIBUTIEI lor la sistemul de sanantate publica. Din banii lor, se intretin spitale, se cumpara aparatura medicala si sunt platiti doctorii. Nu pe baza de injectii experimentale care nu protejeaza cu nimic, date de ticalosi fraierilor ca tine. Nici o categorie de oameni nu poate fi discriminata medical pe baza de vaccin. In primul rand, este ILEGAL, iar in al doilea rand, daca 70% din populatie ar REFUZA sa plateasca impozitele si taxele cine v-ar mai trata pe voi, fraierii pamantului, care v-ati vaccinat cu toate mizeriile si acum sunteti bombe toxice, raspanditi virusul peste tot si umpleti spitalele? Din cauza voastra, se imbolnavesc cei nevaccinati, ca sunteti bombe de covid.
Raspunde

Gresesti fundamental. Testare si tratament sunt esentiale!

Acum 1 an

In alte tari nu mor ptr ca sunt tratati cu alte medicamente si alt sistem.
Raspunde

@Sibian

Acum 1 an

Imagineaza-ti ca n-ai stomatologi. Oricat s-ar spala 20 mil de oameni pe dinti, tot risti carii si abcese. Ce faci daca n-ai dentisti!???? Le spui sa se spele pe dinti? Si faci “sigilare” de masele? Cu ce ajuta la o durere crunta de masea. Daaa, preventie. Da nu ajuta destul!
Raspunde

Dacă se repeta ceva, nu inseamna ca e adevarat

Acum 1 an

Eu nu inteleg cum nu puteti vedea ca si cu vaccin si fara se poate ajunge la spital si se poate muri. Avem cazul recent al tineri de 21 de ani, vaccinata, care a decedat. Cum de explica ca a murit cu vaccin daca doar nevacinatii fac si dreg? La fel cum explicați decesul Episcopului Gurie? Era vaccinat.. Si multi altii care mor desi au aerul? Chiar nu vedeti ca sunteti mințiți? Eu nu m-am vaccinat si am făcut covid, o formă usoara, daca eram vaccinata ziceam ca de aia a fost asa, dar ce motivație sa am eu sa imi introduc un ser experimental cand am trecut prin boala si m-am imunizat natural? Si toți cunoscuții, familia a făcut o formă fără spitalizare, fără acest asa zis vaccin. De ce m-as abona la înțepat periodic si sa fiu dependent de ceva din afara? Niciun studiu nu a trecut proba timpului, mai ales cu doze de vaccin multiple, combinate de la diferiți producători.. atentie la neatenție ca tocmai cei care se incred mai mult in puterea lor de a se salva, de a fii Dumnezeu si a decide cand traiesc si cand mor sa nu se trezească mai tarziu ca pe langa boala alta mai sunt o multime de alte afecțiuni, organe, un anumit mers firesc al sistemului imunitar.
Raspunde

Oarecare

Acum 1 an

@Adrian, tu esti mai prost ca oaia cand se kk-n lapte. Il acuzi pe sibianul ala ca nu are curajul raspunderii pt ca scrie sub un pseudonim banal. Da tu ce raspundere ai ba caposule, ca ai semnat cu "Adrian"? Pai ala nu e un nume banal? Ai impresia ca daca tu ai semnat cu "Adrian" ti-ai asumat vreo raspundere? Ca tu esti singurul Adrian din oras, judet sau tara? De unde stim noi ca nu te numesti Ion sau Vasile?. Ai postat cu Adrian si te crezi responsabil. Idiot!
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Si ca fapt divers, nu sunt vreo autoritate publica. Daca imi ziceam si eu Adrian ca dvs (care poate fi numele dvs real sau nu), avea vreo importantă pt cineva? Am pus Sibian pt ca sunt sibian si sunt mândru de asta.
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

@elzorab. Eu iti tot repet ca esti in eroare grava, tu vad ca n-ai nici o intenție sa te trezești la realitate. Cand vorbesc despre realitate, ma refer la cea in care traim, nu tu, nu eu, nu sibiu sau românia, ci sibiu+romania+tot globul. Cum vii tu cu nepasare si aroganta si ne spui de poziția ta bazata pe niște somități...! Pai amice, somitățile alea faceau pe somitatile acum niste luni, crezand ca au dreptate. Intre timp, REALITATEA vietii cu covid pe glob si in spitale le-a aratat si lor si noua ca vaccinul salveaza vieti si inchide pandemia, chiar daca da, toate vaccinurile, ca orice medicament autorizat de pe glob are si efecte adverse si poate la unii nu are efect. Toti producătorii au publicat datele, 70-80-90% au eficienta. E mai mult decat 0 (adica nimic). Era ok si daca era 10 sau 20%, sau 30, era ceva. Nu e 10, e 80. Asadar fac ceva pe somitățile tale. Au greșit grav, sa isi dea demisia. Iti repet, vezi ce e intr-o tara cu nevaccinati (ro) si vezi ce e in cele vaccinate (nordice, Portugalia, etc tot Ue). La noi 4-5sute decese zilnic, la ei..... Cat despre aroganta ta la care fac aici referire, tu glumesti nu? Nu zici oamenilor sa se vaccineze? Da ce faci??? De la de astia ca tine, persoane fizice, de partid etc, da nu contează, si care au dat drumu la cate o idee si link pe fb sau altele, au ajuns milioane de romani (in special pe la tara unde sunt comune întregi cu nevaccinati (vezi Jina, G. Râului, etc) sa creadă ca li se baga cip in creier, ca devin femeile infertile, sau ca fac cancer, sau aberatii grave. Milioane deci. Si de la de astia ca tine deci.
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

Nici nu stiu daca sa ma mai obosesc sa iti raspund. Esti atat de bagat cu capul in rahat incat nu mai auzi nimic altceva decat ecoul propriei tale voci. Datele la care faci tu referire s-au schimbat radical de la inceputul pandemiei pina astazi si se vor schimba si mai mult. E plin netul cu clipuri in care se vede evolutia asa ziselor date oficiale pe care ni le toarna producatorii de vxuri si guvernele. Dar tu : batman, batman! Esti ca o placa zgariata care zgarie in continuare bunul simt si orice umbra de logica. Trebuie sa fie noapte si mare frig la tine in tărtăcuță. In afara de moarte, priveghiuri nai e loc si de altceva? Mi-a ajuns cu tine si toți abjecții vare posteaza pe aici facand pe moralistii si pe specialistii. Ps. daca te documentezi mai bine vei vedea cati au MURIT in urma acestei vaccinari benefice. Au murit frate. Intelegi? Vi tu si spui ca oorice vaccin are efecte secundare....e destul sa fi tu ala sau cineva de la tine din familie si sa te vad atunci. Dar nu-ti doresc asa ceva stai linistit.
Raspunde

V

Acum 1 an

Doamne, cat mai mintiti ! Pe listele de la Prefectura sunt 11 cazuri in Gura Riului si voi dati 20. De unde le scoateti? Asa faceti la toate localitatile, din pix...
Raspunde

Miki maus

Acum 1 an

In timp ce anivaccinistii luptatori in numele drepturilor fundamentale poarta cruciade impotriva medicilor, prin vestul european este siesta
Raspunde

JFK

Acum 1 an

E amuzant ca unii copiau la chimie si biologie,pentru a nu ramane repetenti,dar ei ne vorbesc despre vaccin si cat de rau face! Aia din vest sunt tare prosti,ca s-au vaccinat in proportie de 70-80%,iar cei de la Universitatile Harvard,Oxford,Caltech,Princeton,Oxford,Cambrige,in proportie de 95-97% sunt niste incuiati pe langa romanii,care consuma un sapun si un tub de pasta de dinti pe an,dar ne vorbesc despre cat de rau e vaccinul!!! Da,se poate muri chiar daca ai facut vaccinul si ai contractat virusul,pentru ca vaccinul nu te face nemuritor,iar persoanele vaccinate trebuie sa se protejeze in continuare,asa cum si daca faci vaccinul antigripal poti sa racesti si sa faci complicatii.
Raspunde

Ina

Acum 1 an

Pentru că vă place așa mult să aruncați totul în cârca nevaccinaților aș vrea să-mi explice cineva de ce rata mortalității raportată la populație în cazul țării noastre este CEA MAI MARE DIN LUME (pe ultimele 7 zile), fiind MULT MAI MARE decât a altor țări care au un procent chiar mai mic de vaccinare, de exemplu Armenia, Belarus, Bosnia, Slovacia și chiar Bulgaria (vezi worldometers info coronavirus weekly-trends).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus