Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Missi își caută o familie. Gravidă, a fost abandonată într-o curte din Sibiu. „Vecinii au vândut casa și de ea nu le pasă”

Missi își caută o familie. Gravidă, a fost abandonată într-o curte din Sibiu. „Vecinii au vândut casa și de ea nu le pasă”

Missi, o pisică din Sibiu, își caută o familie iubitoare, după ce oamenii care o aveau în grijă s-au mutat și au lăsat-o în curte, singură. Felina este și gravidă, spune cea care a salvat-o temporar. 

După ce casa în care locuia a fost vândută și stăpânii au părăsit-o în curte, o pisică gestantă a rămas singură pe lume. Fără un culcuș sau mâncare pentru ea și puii care urmează să vină pe lume, pisica a trezit compasiunea vecinei, care a luat-o temporar în grijă. Din păcate însă, nu o va putea ține decât încă o săptămână. 

„Vecinii au vândut casa. Nu le pasă de ea, care este gravidă, nu are culcuș, iar acolo casa este goală și încuiată. Ea nu a avut noroc. Cățelușa, tot gravidă, a fost dusă undeva și 100% abandonată. Pe pisică o hrănesc și o îngrijesc, dar plec din țară în 30, cu alte patru animale. Mai mult nu pot... Missi are un an, e foarte prietenoasă, super lipicioasă, fină și drăguță. Îmi aduce șoricei”, spune cea care i-a salvat viața. 

Celor care doresc să o adopte pe pisicuță, sibianca le promite inclusiv că va suporta costul sterilizării. Dacă doriți să aflați mai multe detalii, puteți să o contactați pe salvatoarea ei accesând link-ul de AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marioara

Acum 2 ani

Pisuca frumoasa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus