Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Accident în intersecția Argeșului cu Goethe. Ambele autoturisme erau conduse de femei

Accident în intersecția Argeșului cu Goethe. Ambele autoturisme erau conduse de femei

O fetiță de 9 ani și o femeie de 40 de ani au ajuns la spital, în urma unui accident produs la intersecția străzilor Argeșului și Goethe.

Autoturismul de pe Argeșului era condus de către o femeie de aproximativ 40 de ani, iar celălalt autoturism, de pe Goethe, era condus de către o femeie în vârsta de 41 de ani, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Șoferița care circula pe Argeșului și o fetiță în vârstă de 9 ani au fost transportate la spital, anunță Serviciul de Ambulanță Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3828

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

AndreiD

Acum 2 ani

Unii oameni s-au obisnuit sa se lege de orice greseala. Sunt cei care judeca si lovesc fara mila in cei care din graba, din neatentie, comit o greseala. Domnul Bratu, stie sa scrie. Si scrie corect gramatical, de obicei. Ca se mai intampla cate un accident, astfel de greseli facem cu totii. Problema fundamentala, cu adevarat importanta, este ceea ce scrie. Este lupta pe care o duce. Iar domnul Bratu, ca un ateu convins, duce lupta cu orice tine de traditia si credinta neamului romanesc. Este un reprezentant al progresismului in jurnalistica si din aceasta pozitie exagereaza, dezinformeaza si loveste fara mila in tot ce nu este progresist. Aceasta, consider eu ca este greseala (voluntara si asumata) pricipala a domunuli Bratu. Nu faptul ca a scris gresit o fraza. Pentru ca a lupta impotriva neamului din care faci parte, a denigra valorile fundamentale ale stramosilor tai, este o tradare care nu poate fi trecuta cu vederea. Precum jurnalistii comunisti de odinioara, care faceau propaganda Epocii de Aur si comunismului, toti fiind tradatori ai tarii din varii motive, la fel jurnalistii progresisti de acum, tradeaza neamul romanesc si se plaseaza de partea dusmanului, spre rusinea lor.
Raspunde

Qaz

Acum 2 ani

Accidente destul de grave in aceasta intersectie. Am sugerat o altfel de semnalizare rutiera "mai eficace", dar celor de la comisia de specialitate nu le pasa. Ori nu isi inteleg responsabilitatile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus