Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Deputatul AUR de Sibiu, doctorul Sebastian Suciu, fără masca obligatorie: ”Suntem cu toții testați”

Deputatul AUR de Sibiu, doctorul Sebastian Suciu, fără masca obligatorie: ”Suntem cu toții testați”

O întâlnirea a parlamentarilor AUR din Nord-Vestul și centrul țării în Oradea a provocat iritarea mass-mediei din județ după ce aceștia s-au prezentat, în mare majoritate, fără a avea mască de protecție.

În discursul său, deputatul de Sibiu Sebastian Suciu, fost medic la Spitalul Județean, i-a sfătuit pe cei prezenţi să poarte măşti de protecție pentru a se proteja de virus, cu toate că nici măcar el nu o purta. "Vă doresc sănătate. Aveţi grijă de dumneavoastră şi purtaţi masca pentru că nu e de glumă", a spus el, conform publicației Bihoreanul.

Întrebat de ce face astfel de afirmații chiar dacă nici măcar el nu poartă mască, Suciu a explicat că participanții sunt testați sau vaccinați, lucru care nu îi scutește însă de respectarea regulilor aflate în vigoare: "Suntem cu toţii testaţi. Asta a fost condiția de participare”.

Între laude despre partid şi declaraţii privind dorințele lor de ajutorare a românilor, liderii AUR au susţinut şi păreri diferite cu privire la vaccinarea anti-Covid-19. În timp ce medicul Suciu a spus că s-a vaccinat anti-Covid şi că acesta oferă protecţie, deputatul de Cluj Alin Coleşa a afirmat că acesta are riscuri prea mari, notează ziarul din Bihor.

Președintele Iohannis a fost și el surprins în urmă cu două săptămâni, în centrul Sibiului, fără a purta masca de protecție în aer liber, deși aceasta era obligatorie, conform unei decizii a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Sursa foto: Bihoreanul.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Gicu

Acum 2 ani

Un doctor gras@ De ce nu si-a vazut de medicina?
Raspunde

McD

Acum 2 ani

Cred ca ziarul asta a ajuns o liga a tuturor ratatilor...nu mai apar pe aici decat panarame care ne intaresc convingerea ca ne pierdem timpul pe site-ul acesta...
Raspunde

Andronache

Acum 2 ani

Sa ai tu o intrebare care te framanta si un ziarist sa-si castige existenta de azi pe maine :))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus