Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

“Savoir-faire” Unic, o identitate cât 1.000 de cuvinte. Clinica Smiles by Dr. Buza, în aria rebranding-ului

“Savoir-faire” Unic, o identitate cât 1.000 de cuvinte. Clinica Smiles by Dr. Buza, în aria rebranding-ului

Noutate pe piata stomatologica! Clinica Smiles by dr. Buza revine in forta cu o noua identitate si cu aceleasi servicii calitative, realizate la superlativ fiecarui client in parte. Avand in vedere activitatea de baza a domeniului stomatologic, logo-ul arata clar totul unitar de “explorator intelept” reprezentat de prestator, deoarece serviciile clinicii sunt realizare atent si cu grija, aspecte urmate de foarte mult profesionalism si siguranta, acestea fiind dezvaluite intregii lumi.

Calitatea serviciilor se raporteaza la nivelul de multumire al pacientului, tocmai de aceea clinica Smiles by dr. Buza aduce in fata ta o echipa formata din medici stomatologi si chirurgi specializati. În pas cu tendintele cotidiene, modernitatea este unul din termenii ce ii caracterizeaza prin folosirea unor tehnici de actualitate, axate pe nevoia reala a pacientului si pe rezolvarea acesteia intr-un timp scurt, fara durere si fara costuri suplimentare care nu sunt necesare. 

Cheia retetei de succes? Personal specializat, aparatura avansata si materiale durabile, pe scurt: calitatea, clinica Smiles by dr. Buza tinteste drept spre eficienta si maiestrie pentru ca pacientul sa devina un om fericit cu un zambet impecabil.

Clinica Smiles by dr. Buza asigura calitate inca de la primul pas, beneficiezi de toate informatiile necesare prestarii, de la tarife si pana la identificarea si solutionarea diagnosticelor dentare. Lista serviciilor este realizata special pentru potentialii si existentii nostri pacienti, unde pot gasi servicii diverse. Spre exemplu, daca doresti o dantura perfecta, asemanatoare celei de odinioara, poti opta pentru un implant dentar, protetica, SKY Fast&Fixed Bredent, respectiv chirurgie estetica. Totodata, preventia reprezinta un factor important in sanatatea dentara, tocmai de aceea am pregatit si: endodontie, estetica dentara, dar si ortodontia. De asemenea, la fiecare serviciu aveti si posibilitatea de a va informa in legatura cu procedura ce va urma a fi realizata.

Rebranding. Cum se completeaza ulterior logo-ul si website-ul.

În rebranding-ul clinicii Smiles by dr. Buza observam ca termenii pe care se focuseaza noul logo sunt: zambetul, dantura si cele doua culori, mai exact albul pur al danturii si verdele ce marchează momentul revitalizării acesteia. Simplu si minimalist, logo-ul clinicii are rolul de a evidentia publicului compasiunea, increderea si o personalitate proprie puternica. 

Cu un website performant si usor de folosit pentru utilizator, ai posibilitatea sa gasesti lista cu toate serviciile si preturile aferente, dar si o galerie pentru a te convinge de frumusetea si igiena cabinetului. Culorile website-ului si logo-ul se completeaza perfect prin albul, care te duce cu gandul la zambetul perfect pe care il vei avea in urma unor vizite la cabinet, si nuantele de verde, care marcheaza momentul renasterii dentare prin revitalizarea si reinnoirea redata de echipa noastra de profesionisti.


“Stii ca esti facut pentru medicina dentara in momentul in care dezvolti o dorinta apriga de a ajuta pe toata lumea, de la consultatii si pana la interventii chirurgicale. Clinica Smiles by dr. Buza este locul de unde nu as mai pleca. Majoritatea ar intreba de ce, adevarul vizibil arata placerea cu care imi petrec timpul practicand stomatologia, respectiv personalul impecabil care are o influenta directa pozitiva in ceea ce prevede mediul intern al clinicii.“, sustine Andrei Buza, fondator al Clinica Smiles by dr. Buza.

 

Platforma all-in-one Kemo, din Sibiu, este în spatele identitatii unice a brand-ului Smiles by dr. Buza

Rebranding-ul realizat de Kemo Advertising este menit sa ridice mai mult clinica Smiles by dr. Buza la asteptarile pacientilor. Prin realizarea website-ului si a logo-ului s-a vizat trecerea la un alt nivel care sa dezvolte o activitate optima in online a clinicii prin rezultate si performanta. 

“Clinica Smiles by dr. Buza a apelat la noi pentru o noua afirmare a identitatii sale online. Valorificam enorm simplitatea conceptului unei companii pentru ca publicul fiecarei firme sa aiba sansa de a intelege usor si eficient clinica stomatologica. Pentru noi conteaza enorm ca Smiles by dr. Buza, careia i-am gasit calea spre succes, sa fie mentinuta in continuare pe acel drum, cu scopul apropierii acesteia cat mai mult de ceea ce noi numim perfectiune. Tocmai de aceea, clinica beneficiaza in prezent de un website performant, la care am lucrat cu întreaga echipă pentru a fi optimizat din punct de vedere SEO, noul logo reprezentand motivul central al domeniului de activitate si cel mai bun factor de influenta in alegerea vizitei la clinica Smiles by dr. Buza.“, sustine Sorin Cristea, fondator și CEO al Kemo Advertising.

Poți vizita și tu website-ul clinicii Smiles by dr. Buza la adresa www.drbuza.ro pentru a identifica eventuale nevoi dentare, de a vizualiza serviciile oferite, respectiv tarifele fiecaruia, dar și performanța site-ului.

Poți vizita chiar si tu clinica Smiles by dr. Buza, unde îți vei putea beneficia de intretinere si reparatii dentare, sau doar de un simplu consult, alături de echipa de specialisti a clinicii Smiles by dr. Buza, care te va îndruma și ghida în mentinerea sanatatii danturii cu ajutorul ultimelor tehnologii din sectorul stomatologic în Sibiu, pe strada Calea Cisnadiei, la numărul 80 A. Programări la numărul de telefon 0770983579, sau ai posibilitatea de a completa formularul de contact.

Comentarii

1 comentarii

Popa

Acum 1 lună

Orientativ, un tarif pt. o plomba fizionomica?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus