Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Intrarea în Piața Obor, doar cu certificat verde: măsurile luate sunt pentru sănătatea noastră, a tuturor

Intrarea în Piața Obor, doar cu certificat verde: măsurile luate sunt pentru sănătatea noastră, a tuturor

Reprezentanții Piețe S.A. anunță că intrarea în Piața Obor se poate face doar cu certificatul verde, care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală. 

"Facem apel la toți utilizatorii piețelor sibiene să respecte recomandările autorităților, să fie cooperanți și înțelegători.
Toate măsurile întreprinse sunt pentru sănătatea noastră, a tuturor", este mesajul transmis de aceștia sibienilor.

"În Piața Obor vor avea acces doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARV-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15 – a zi și a 180 –a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARV-Cov-2" este mesajul transmis prin intermediul paginii de facebook.

Accesul în Piața Obor este permis până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

În toate piețele din municipiul Sibiu, purtarea măștii de protecție este obligatorie, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice închise și deschise. Excepție fac doar copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

Comentarii

2 comentarii

DB

Acum 1 lună

Unde e testarea? Jurnaliştii vieţii, investigaţi cum se descurcă o persoană imunodeprimată cu contraindicaţie medicală la injecţie în aceste condiţii! Fără drept de a se caza la hotel, dacă merge la un centru medical din afara localităţii, sau fără posibilitatea de a achiziţiona bunuri de necesitate (non-alimentare). Nu o mai spun p-aia cu neconstitutionalitatea emiterii de un guvern demis, că ati băgat toti capul in pamant
Raspunde

DB

Acum 1 lună

Nu postati că m.am lămurit. Cenzurati mai rău ca înainte de 89. Când e vorba sa ne faceți idioți la grămadă, e libertate de opinie, libertate de exprimare, dar cand e vorba de investigație jurnalistică pe bune, va faceți că plouă și ne ignorati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus