Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Bilete virtuale pentru meciurile BC CSU Sibiu: „prețul unui bilet este 5 lei, însă valoarea lui este infinită”

Bilete virtuale pentru meciurile BC CSU Sibiu: „prețul unui bilet este 5 lei, însă valoarea lui este infinită”

BC CSU Sibiu comercializează bilete în valoare de 5 lei, pentru următoarele meciuri. Decizia a fost luată la sugestia suporterilor, cu toate că accesul publicului nu va fi permis cel puțin în următoarele 30 de zile.

Indiferent că se joacă pe teren propriu sau în deplasare, BC CSU Sibiu comercializează bilete cu valoare de 5 lei. Aceasta este o inițiativă demarată la sugestia suporterilor CSU, anunță reprezentanții echipei. Primul meci la care se vor vinde bilete virtuale este programat sâmbătă (30.10), ora 17:00, la București, în compania lui CS Dinamo. Bilete se pot achiziționa prin intermediul platformei www.bilete.ro.

„Dragi suporteri, știm deja că iubirea voastră față de echipă nu are limite, iar din acest motiv, la sugestia voastră, am decis să punem la vânzare bilete virtuale pentru meciurile care se vor desfășura fără spectatori (sperăm să fie doar aceste 30 de zile). Prețul unui bilet va fi de 5 lei, însă valoarea lui reală este infinită știind că avem toată susținerea voastră”, arată clubul de baschet, într-o postare pe Facebook.

Biletele se pot achiziționa accesând link-ul de AICI.

BC CSU Sibiu are programate patru meciuri în următoarea lună:

Etapa 6, 30.10.2021, vs Dinamo București (deplasare)

Etapa 7, 03.11.2021, vs CSM Târgu Jiu (acasă)

Etapa 8, 13.11.2021, vs U-BT Cluj-Napoca (deplasare)

Etapa 9, 20.11.2021, vs SCM Timișoara (acasă)

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus