Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Constantin Necula, consultant în Comitetul pentru Situații de Urgență. Prefectul apreciază ”Înalta Binecuvântare acordată acestei colaborări”

Constantin Necula, consultant în Comitetul pentru Situații de Urgență. Prefectul apreciază ”Înalta Binecuvântare acordată acestei colaborări”

Instituția Prefectului a anunțat astăzi că preotul Constantin Necula va face parte din Comitetul pentru Situații de Urgență, în calitate de consultant.

”Prin Ordinul Prefectului 540/ 27. 10. 2021  a fost numit în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în calitate de consultant, PC. Pr. Conf. Univ. Dr. Habil. Constantin Valer Necula, cadru universitar al Universității Lucian Blaga din Sibiu și Consilier al ÎPS. Dr. Laurențiu Streza, Mitropolitului Ardealului și Arhiepiscopul Sibiului”, se arată în comunicat.

Se speră ca prin această colaborare să se aducă un plus de încredere instituției. ”Dl. Prefect Mircea Dorin Crețu apreciază Înalta Binecuvântare acordată acestei colaborări și speră ca ea să aducă un plus de încredere și eficientizare a colaborării interinstituționale la nivelul Județului Sibiu”, se mai precizează în document.

Din acest comitet fac parte peste 50 de persoane, reprezentanți ai instituțiilor de forță din județ, dar și directorii numeroaselor instituții deconcentrate.

Lista valabilă în octombrie 2020 poate fi consultată aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Ar trebui luat si popa ala cu vacsinarea,macar sa fie si Batman si Robin,c-asa-i frumos!
Raspunde

Serios...

Acum 2 ani

Sa zicem ca avem un caz in care ursul bantuie prin gospodariile de langa oras, ce face dom' parinte, "prays the bear away" ? Se crapa barajul de la Gura Raului, il suna pe Moise? Credibilitatea unei astfel de institutii este data de rezultatele acesteia, nu de componenta .. aham .. aham .. *Cu vocea lu' nea' Nicu* "comitietului pientru situatii die urgienta"!
Raspunde

Xfiles

Acum 2 ani

2018 - "Într-un interviu la Radio România Actualități, preotul Constantin Necula a anunțat că se retrage din viața publică. Acesta se declară dezamăgit de faptul că referendumul pentru susținerea familiei tradiționale a fost invalidat." Aduce increderea cu el dl. Necula, un altfel de șoșoc... Sau poate o lumina mai aurie asupra celor din jur.
Raspunde

Valentin

Acum 2 ani

ce penali
Raspunde

KRAMNIK

Acum 2 ani

Când statul nu mai are autoritate și incredere , Biserica umple imediat golul creat. Sper sa nu ne transformam in stat teocratic, gen Iran. PS . Parca domnul Necula promitea prin 2018, după referendum, că nu va mai iesi în viața publică.
Raspunde

@KRAMNIMIK

Acum 2 ani

Se pare ca suferinta dumitale chiar si doare. Deja vezi stat teocratic, biserica intrand peste tot. Suferinta asta a dumitale are un nume, cauta-l.
Raspunde

Corb

Acum 2 ani

Da' s-a vaccinat d-nul Necula ca ne-a tot aburit! Adica la asa o functie tre' sa primesti si cu vaccinul,nu?
Raspunde

@cORB

Acum 2 ani

Nu poti dormi tu din cauza asta asta?
Raspunde

Maxentiu Alin PAraschiv

Acum 2 ani

De parca mai era nevoie de un papagal la prefectura...Nu ciripea destul la danila si la lotzi, acum se simtea nevoia sa "impartaseasca" informatiile la lat nivel
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus