Duminică,
28.11.2021
Innorat
Acum
9°C

Șovăială a demisionat din grupul parlamentar al PNL, dar nu și din partid. ”Am rămas membru”

Șovăială a demisionat din grupul parlamentar al PNL, dar nu și din partid. ”Am rămas membru”

Deputatul liberal Constantin Șovăială a anunțat astăzi că a demisionat din grupul parlamentar al PNL, însă, susține el, nu a plecat și din partid. ”Am rămas simplu membru, nu mi-am dat demisia din partid, a declarat el pentru Turnul Sfatului”.

Spune că decizia de a demisiona din grupul liberalilor de la Camera Deputaților a fost un ”ultimat” transmis conducerii partidului. ”Niciunul din parlamentari nu am demisionat din partid. Eu consider că ce am făcut noi a fost un ultimatum transmis conducerii partidului”, a mai transmis Șovăială.

Deputatul PNL Constantin Șovăială a anunțat joi pe facebook retragerea din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților.

"Sibienii m-au trimis în Parlament să lucrez la proiecte care „DEZVOLTĂ ROMÂNIA”, nu la proiecte care împing țara dintr-o criză în alta, oamenii mi-au oferit încrederea lor pentru A SCĂPA ȚARA DE PSD și nu pentru a cerși câteva voturi pentru un Guvern minoritar, cetățenii au votat PNL pentru A FACE O COALIȚIE DE DREAPTA cu care să guvernăm 4 ani, nu câteva luni dupa care să provocăm cea mai mare criză politică din ultimul deceniu" acuză Șovăială pe Facebook.

Citește și:

Șovăială îl urmează pe Orban și se retrage din grupul parlamentar al PNL: Sibienii m-au trimis în Parlament să lucrez la proiecte care dezvoltă România, nu la proiecte care împing țara dintr-o criză în alta

Vizualizari: 594

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gabytza Gabor

Acum 1 lună

Ca de obicei, Shovi mare barbat de stat cu multă verticalitate Bravo meine schutz !❤
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus