Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
10°C

Sorin Grindeanu a fost ales preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor

Sorin Grindeanu a fost ales preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor

Social-democratul Sorin Grindeanu va prelua, de marţi, preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor, conform deciziei Biroului permanent al forului legislativ.

Decizia a fost luată după ce a expirat mandatul de interimar al liberalului Florin Roman.

Liberalii s-au abținut de la vot, iar USR s-a opus, dar Grindeanu a reușit să obțină această funcție cu voturi de la PSD, UDMR, minorități și AUR.

„Mă bucur că domnul Grindeanu a reuşit să creeze o majoritate în Parlament, să fie preşedinte interimar”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă, citat de digi24.ro

„A fost un vot în care cei de la PSD și ceilalți - 7 au votat pentru mine. Următoarea propunere era dna Prună. Având majoritate, nu s-a mai supus la vot”, a spus Grindeanu.

Întrebat dacă e un pas în colaborarea dintre PSD și PNL, Grindeanu a răspuns: „Nu. Nu am primit voturile PNL”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus