Marţi,
31.01.2023
Ninsoare
Acum
-2°C

Alți patru elevi au fost testați pozitiv. Peste 20% din elevii reîntorși la școală sunt în online

Alți patru elevi au fost testați pozitiv. Peste 20% din elevii reîntorși la școală sunt în online

Astăzi au fost raportați 4 elevi testați pozitiv la virusul SARS-CoV-2 și încă 65 de elevi care trec în sistemul online de învățare. Trei dintre acești elevi sunt din ciclul gimnazial (clasele V - VIII) de la Liceul Tehnologic Mârșa, Școala Gimnazială Avrig, Școala Gimnazială Șeica Mare, iar un elev este din ciclul liceal (clasele IX - XII) de la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu menționează că 25 de elevi de la Școala Gimnazială Nocrich și un cadru didactic de la Școala Gimnazială Nocrich s-au întors de astăzi la cursuri. Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 11.11.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 - 2022, un număr de 27 cadre didactice și 48 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 13.844 preșcolari și elevi (20,95%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus