Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Centru de vaccinare cu decor de Crăciun, la Sibiu. „Probabil cel mai frumos punct de vaccinare din țară”

Centru de vaccinare cu decor de Crăciun, la Sibiu. „Probabil cel mai frumos punct de vaccinare din țară”

În acest an, organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu au deschis în Căsuța lui Moș Crăciun un centru de vaccinare unde doritorii se pot imuniza cu Pfizer. Centrul va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12-20. După terminarea acestei perioade, organizatorii plănuiesc să creeze un centru de vaccinare în exteriorul gardului care va delimita Târgul de Crăciun, un cort transparent unde sibienii sau turiștii să vină să admire decorul și să se vaccineze, dacă nu au făcut-o încă.

Pe perioada Târgului de Crăciun, în căsuța care acum este centru de vaccinare se va desfășura atelierul lui Moș Crăciun, loc în care copiii vor face diferite obiecte specifice Crăciunului, precum lumânări sau decorațiuni. Tocmai de aceea, pentru a le oferi celor nevaccinați ocazia să se vaccineze într-un mod inedit, organizatorii iau în calcul și ideea de a crea un centru de vaccinare care să fie accesibil din exterior.

„Vom vedea cum se va manifesta interesul oamenilor de a se vaccina aici. Ne gândim să facem un punct de vaccinare în Târgul de Crăciun accesibil din exterior, dar să fie probabil cel mai frumos punct de vaccinare din țară, ne gândim la un cort transparent astfel încât chiar dacă este seară să se poată vedea proiecțiile și toată atmosfera. Poate oamenii vor face o vizită de vaccinare până la Sibiu, chiar dacă nu ajung în Târgul de Crăciun sunt foarte multe locuri pe care turiștii le vizitează când vin. Poți să ai o mică experiență de târg de Crăciun, să te și vaccinezi și poate chiar să-ți faci o poză la un punct de vaccinare foarte inedit. După cum ați văzut în foarte multe țări din Europa se găsesc tot felul de idei interesante în ceea ce privește metoda de vaccinare”, a detaliat Andrei Drăgan, organizatorul evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1232

Comentarii

1 comentarii

Elzorab

Acum 2 ani

Sufletele astora sunt goale de conținut. Azi inlocuiesc atelierul lui Moș Crăciun cu un centru de vaccinare, maine vor schimba si scena nativitatii dupa principiile LGBTQ, asta e noua normalitate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus