Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Jucătorul de tenis Horia Tecău se retrage. „Sunt recunoscător”

Jucătorul de tenis Horia Tecău se retrage. „Sunt recunoscător”

Horia Tecău a anunțat astăzi că se retrage din tenis, pe pagina sa de Facebook. Anunțul retragerii vine după ce astăzi a obținut, alături de Kewin Krawietz, prima victorie la Turneul Campionilor de la Torino.

Tecău se află acum pe locul 19 ATP la dublu. De-a lungul carierei sale, a fost numărul 2 mondial și a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de Grand Slam. Alături de olandezul Jean-Julien Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

„O mulţime de emoţii am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul mi-a fost loc de joacă, sală de clasă, m-a învățat să visez, să cred”, scrie sportivul. „Acum e momentul să mă bucur de viață într-un alt mod și să transpun toată această energie într-o nouă formă.”

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marcel

Acum 6 luni

Mulțumim pentru tot Horia! Mare om, mare caracter!! Felicitări!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus