Joi,
11.08.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Duminică: Astra Giurgiu – AFC Hermannstadt. ”Nu trebuie să ne adoarmă locul lor în clasament”

Duminică: Astra Giurgiu – AFC Hermannstadt. ”Nu trebuie să ne adoarmă locul lor în clasament”

AFC Hermannstadt joacă duminică, de la ora 14, în deplasare, în etapa cu nr.14 din Liga 2, contra celor de la Astra Giurgiu.

Ambele echipe au retrogradat în sezonul anterior din Liga 1, însă giurgiuvenii au fost sancționați cu o penalitate de 14 puncte prin deciziile forurilor superioare, iar în acest moment, echipa din sud are doar 2 puncte, ocupând penultimul loc în clasamentul Ligii 2, cu o linie de 4 victorii, 4 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri.

De cealaltă parte, Hermannstadt ocupă locul 4 în clasament, cu 28 de puncte obținute prin 8 victorii, 4 rezultate de egalitate și o singură înfrângere, la limită, cu CSA Steaua în etapa precedentă.

Pentru această confruntare, mijlocașii Andrei Lungu și Stanley Elbers vor lipsi din lotul AFC Hermannstadt, fiind accidentați, la fel ca și Petrișor Petrescu, Valentin Buhăcianu și Alexandru Pantea, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, tânărul Călin Popescu este incert, după ce s-a accidentat la antrenamente în această săptămână.

Măldărășanu: ”Sunt jucători (...) care au crezut că Liga 2 este ușoară și că poți juca cu numele”

 Antrenorul principal al AFC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, susține că se așteaptă ca jucătorii să aibă reacție după ce în precedentul meci echipa sa a pierdut.

,,Urmează un sfârșit de an dificil, după această pauză competițională de două săptămâni. Avem acum de înfruntat pe Astra Giurgiu, o echipă care este, probabil, cea mai imprevizibilă echipă din Liga 2. Au foarte mulți jucători tineri, care joacă fără presiune, pentru a fi remarcați. În urmă cu 5 ani am colaborat cu o parte din lotul Astrei. (...) Nu trebuie să ne adoarmă locul lor în clasament de acum. Din punct de vedere sportiv, Astra a acumulat 16 puncte. Poate acum ar fi fost pe la jumătatea clasamentului, fără acea depunctare. Noi, în schimb, am avut probleme în meciurile trecute datorită lipsei de concentrare și am făcut greșeli. De multe ori poți privi de sus adversarul, iar aici în mare măsură a fost vina mea, fiindcă nu am reușit să-i motivez. Sunt jucători care au jucat la un anumit nivel și pe parcursul meciurilor din acest sezon au crezut că Liga 2 este ușoară și că poți juca cu numele. Aici am suferit și de aceea suntem unde suntem acum, fiindcă am pierdut foarte multe puncte și am luat multe goluri pe o lipsă de concentrare”, a spus Măldărășanu.

Meciul se va desfășura duminică, 21 noiembrie, ora 14, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

Partida se va desfășura fără spectatori în tribună, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus