Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Încă un avion programat să vină la Sibiu din München a fost anulat, din cauza ceții. La fel și returul 

Încă un avion programat să vină la Sibiu din München a fost anulat, din cauza ceții. La fel și returul 

Zborul care trebuia să ajungă aseară din München nu a fost efectuat, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Este a doua seară consecutivă când avionul care trebuia să vină din Germania nu mai ajunge la Sibiu. Nici avionul care trebuia să plece din Sibiu către München nu a mai decolat.

Pasagerii care aveau bilete să zboare cu avionul companiei Lufthansa aseară, la ora 23:40, au rămas la sol, din cauza ceții. De asemenea, din acest motiv și zborul programat pentru plecare în cursul acestei dimineți, la ora 07:15, pe ruta Sibiu – München a fost anulat.

Pasagerilor le-a fost asigurată reprogramarea în funcție de opțiunea acestora și disponibilitatea următoarelor zboruri și, după caz, cazare și transport, anunță Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus