Vineri,
28.01.2022
Ceata
Acum
-2°C

Primăria Sibiu ”întinde” asfaltările până pe 10 decembrie, în Zona industrială vest

Primăria Sibiu ”întinde” asfaltările până pe 10 decembrie, în Zona industrială vest

Administrația locală anunță că – datorită temperaturilor prognozate a rămâne în continuare pozitive – lucrările de așternere a asfaltului vor continua și în decembrie.

”Pentru că temperaturile exterioare permit încă lucrul cu asfaltul pe timpul zilei, în perioada 22 noiembrie – 10 decembrie, Primăria Sibiu va interveni cu reparații pe alte două străzi: strada Europa Unită (tronsonul dintre șoseaua Alba Iulia și strada Milano) și strada Turda (tronsonul dintre șoseaua Alba Iulia și fabrica Holcim), situate în Zona industrială vest”, se arată într-un anunț remis pentru cititorii Turnul Sfatului.

Lucrările vor fi executate sub trafic, cu închiderea alternativă a benzilor pentru înlocuirea stratului de asfalt. ”Reamintim că în ultimele două săptămâni au fost efectuate astfel de reparații pe străzile Calea Gușteriței (tronsonul dintre Podul Gării și giratoriul de la intersecția cu străzile Macaralei și Lazaret), str. D. Cantemir (între străzile Maramureșului și Bârsei), Islazului și Metalurgiștilor. Pe acestea s-a turnat deja asfaltul nou și se mai lucrează încă la ridicarea la cotă a capacelor de canal și la marcajele rutiere”, mai enumeră reprezentanții Primăriei Sibiu.

Foto: strada Turda (arhiva TS)

Vizualizari: 914

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mister

Acum 2 luni

Sa se apuce baietii la 7 , la 8: 30 sa faca o pauza pana la 3. Sa termine pana la 5 ziua de lucru. in rest sa nu ne ninga:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus