Vineri,
21.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Holaaaa, te gusta la paella?

Holaaaa, te gusta la paella?

Că tot vă întrebam într-un sondaj pe site dacă sunteți mulțumiți de Sibiu City App și de modul în care se rezolvă prin intermediul aplicației mici probleme apărute în oraș, vă mai vindem un pont, aplicația este cel mai bun loc unde poți vedea ce noi restaurante s-au mai deschis prin Sibiu. Pentru că pe Sibiu City App am găsit și noi restaurantul de săptămâna asta, unul pe care îl trecem direct la capitolul surprize plăcute.

Hola. Salut, cum ar veni. Sau Hola Paella & Tortilla, ca să nu fie confuzii și să ne trezim că n-am salutat înapoi. Este suficient de clar că e un restaurant cu specific spaniol, și sunt aproape convins că este singurul pe această felie din Sibiu. Dacă nu e, corectați-mă cu încredere, n-ar strica un termen de comparație. Eu i-am găsit pe Tazz și cât am căutat pe net, o adresă fizică nu am reușit să găsesc, prin urmare presupun că se concentrează exclusiv pe livrări deocamdată. Meniul nu dă pe afară de stufos ce e, e chiar simplist, sunt patru feluri de paella, două feluri de tortilla și două feluri de desert. Ceea ce nu-i neapărat rău, în majoritatea cazurilor e mai bine să faci puține preparate dar foarte bune decât multe și nu chiar atât de reușite. Am comandat prin Tazz câte un preparat din fiecare categorie, o paella cu pui, o tortilla cu chorizo și un flan de huevo. În traducere liberă, orez cu legume și pui, omletă cu cartofi și cârnat chorizo și cremă de zahăr ars. Deși timpul de livrare era inițial de peste o oră, preparatele au venit foarte repede, în maxim 45 de minute, și, spre surprinderea mea, obișnuit cu comenzi ușor sleite, încă erau fierbinți. Fierbinți la modul de a trebuit să aștept cinci minute înainte să încep să mânânc. Cum am comandat la birou, prima impresie am luat-o de la colegi și a fost una de genul „oai, ce bine miroase, ce ți-ai luat?”. Pentru că Joey does not share food, le-am prezentat meniul drept omletă cu cartofi, moment în care doritorii s-au cam înjumătățit. 30 de minute mai târziu mă rugam de ei să ia măcar o bucățică, pentru că porțiile au fost mari, la modul în care era imposibil să le termini amândouă caserolele.

Pentru tortilla mi-am găsit mușteriu dar jumătate din paella am pus-o la frigider și am mâncat din ea și a doua zi. Toate trei preparatele au fost excelente. Foarte, foarte bune. Tortilla a fost pregătită perfect, ageamii deobicei o ard, că nu e atât de ușor de preparat precum pare. Cartofii, fierți cât trebuie ca să nu fie nici prea tari dar nici să se transforme într-o pastă iar chorizo i-a dat un gust ușor afumat, perfect. Paella, delicioasă. Am stropit-o din plin cu lămâie și am devorat jumătate de porție pe nerăsuflate. M-am oprit doar ca să păstrez liber un mic colțișor din stomac pentru crema de zahăr ars, flan de huevo cum i se mai zice prin peninsulă. Țuț, vă spun. Cremoasă, cu o textură foarte fină și un firicel de sos pe care l-am transformat în shot la final, că mi-era haznă să arunc așa o bunătate.

Paella a fost 29 de lei, tortilla 26 iar desertul 13 lei. Cu tot cu transport am sărit ușor de 70 de lei dar, clar, era mâncare pentru două persoane. Doar un campion intergalactic ar putea să mânânce ambele feluri la o singură masă. Urmează paella cu fructe de mare, dacă e la fel de bună, Hola intră direct în topul restaurantelor mele preferate.

Sancho. Panza.

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Pofticiosul

Acum 1 lună

Mâncare pt. culegătorii de portocale sau cafea... Sau pt. camionagii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Popa

Acum 1 lună

No me gusta! Mancarea saracului!
Raspunde

Saracu`

Acum 1 lună

Si pentru tine e prea scump?
Raspunde

@saracu

Acum 1 lună

Vorbesti prostii., bre fraiere!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus