Vineri,
21.01.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Imagini superbe de toamnă, pe malurile Hârtibaciului acoperite de gunoaie. Pescarii au strâns astăzi 5 tone de deșeuri

Imagini superbe de toamnă, pe malurile Hârtibaciului acoperite de gunoaie. Pescarii au strâns astăzi 5 tone de deșeuri

Pescarii și iubitorii de natură din cadrul asociației Hermannsadt Fishing au strâns în cursul zilei de astăzi peste cinci tone de gunoaie de pe malurile râului Hârtibaciu.

”Astăzi am reușit să curățăm o mică parte din această zonă minunată a Văii Hârtibaciului, confluența cu râul Cibin. Nu vă puteți da seama de câtă nesimțire și nepăsare pot da dovadă unele persoane. Haideți să fim mai responsabili și mai conștienți fața de ce se întâmplă în ecosistem! Noi, Asociația Hermannstadt Fishing, am dat startul acestor activități de ecologizare și nu vom rămâne indiferenți dacă o să surprindem indivizii in acțiune. Vă așteptăm alături de noi! Natura nu este coșul vostru de gunoi!”, a transmis Flavius Rusu, președintele asociației, la finalul evenimentului.

La acțiunea de astăzi au luat parte nouă persoane, fiecare strângând câteva sute de kilograme de gunoie aruncate în natură.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine:

Foto: Hermannstadt Fishing

Vizualizari: 1934

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Nașu

Acum 1 lună

Bravo. Felicitări celor care și-au petrecut o zi în scopul curățării acestor locuri atât de frumoase din natură în detrimentul relaxării de weekend. Jos pălăria!!!
Raspunde

Nașu

Acum 1 lună

Bravo. Felicitări celor care și-au sacrificat în detrimentul personal o zi de weekend pt această actiune. Jos pălăria!!!
Raspunde

Road2Succes

Acum 1 lună

Felicitari pentru initiativa si pentru rezultatele obtinute! Astfel, va veti da seama ca ati combatut efectele insa e mai important sa lucram la radacini: la constientizare prin educatie. Ecologismul pleaca de la educatia din familie (faci ce fac cei din jur), apoi ar trebui sa continue in scoala la orele de cultura civica si dirigentie.
Raspunde

Badea

Acum 1 lună

Amenzi de la 5000 la 50.000 de lei pentru depozitarea gunoaielor în zone nepermise !!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un PSDist mandru

Acum 1 lună

Tot oltenii si valcenii sunt de vina? Degeaba au ‘stat calare’ pe voi austro-ungarii faceti ce ati facut intotdeauna! Nu degeaba se spune ardeleanul si capra raioasa au coada pe sus!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus