Luni,
17.01.2022
Cer Senin
Acum
-6°C

S-a dat startul campaniei „Dar din dar pentru nevoiași”. Este nevoie de 6.500 de lei pentru bucuria a 70 de copii și oameni ai străzii

S-a dat startul campaniei „Dar din dar pentru nevoiași”. Este nevoie de 6.500 de lei pentru bucuria a 70 de copii și oameni ai străzii

Maria și Ghiță Boldijar dau startul campaniei „Dar din dar pentru nevoiași” pentru cel de-al șaptelea an consecutiv. Ca de fiecare dată, cei doi tineri, împreună cu mulți oameni cu suflet reușesc să aducă zâmbete pe chipurile copiilor din centrele de plasament dar și a celor din familie greu încercate. Anul acesta și-au propus să aducă bucurie în sufletele a peste 200 de copii orfani și a oamenilor străzii.

Pentru cel de-al șaptelea an consecutiv familia Boldojar dă startul campaniei „Dar din Dar pentru nevoiași”.

„Pentru acest an ne-am propus să facem o bucurie de Crăciun pentru 250 de copilași orfani, din familii greu încercate dar și persoanelor fără adăpost (oamenii străzii). Vestea cea mai bună este că pentru 180 dintre aceștia avem fondurile necesare pentru a primii un cadou de Crăciun, iar pe aceasta cale vreau sa mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în proiectul (Crăciun mai blând pentru copii orfani și nevoiași) din cadrul Maratonul Internațional Sibiu 2021. Le mulțumim din suflet tuturor celor care au alergat pentru acești copilași dar și celor care au donat bani pentru ca proiectul nostru sa fie unul succes!”, spun cei doi tineri.

Pe lângă acești 180 de copii, Maria și Gheorghe își doresc să ajungă la încă 70 de suflete care au nevoie de un zâmbet și să simtă că cineva este alături de ei. Este vorba despre 70 de persoane dintr-un centru de plasament din Sibiu, din adăpostul de noapte și copii din familii greu încercate.

Cine dorește să se alăture campaniei trebuie să știe că are posibilitatea de a cumpăra o cană unică realizată de Raluca Ciobotaru Grigore, iar banii obținuți vor fi donați, în totalitate, campaniei.

Este nevoie de 6.500 de lei pentru a acoperi costurile cadourilor. De asemenea, oricine poate aduce dulciuri, conserve cu mâncare gătită pentru oamenii străzii, cozonaci și alte produse neperisabile o poate face contactându-i pe cei doi la numărul de telefon 0758.932.098.

Donații în bani pot fi făcute în contul BRD:

RO39BRDE330SV85723253300

Boldijar Gheorghe

Sursa foto: Arhiva TS (campanii anterioare)

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1065

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus